Compatibilitate Fecioară – Berbec

Stângăcia Berbecului va fi mereu criticată de perfecționismul Fecioarei. Berbecul este neînfricat și are obiceiul de lua asupra sa responsabilități pe care nu le duce la sfârșit. Atenția exagerată pentru detalii a Fecioarei poate obosi Berbecul, care își va pierde răbdarea.

Compatibilitate Fecioară – Taur

Fecioara și Taurul se simt bine împreună, au multe puncte în comun. Taurul este dornic de liniște, iar Fecioara are nevoie de comunicare. Stabilitatea și loialitatea ambilor nativi vor face ca relația să fie una de lungă durată.

Compatibilitate Fecioară – Gemeni

O relație armonică ce este stimulată de comunicare. Relația dintre cei doar avansează datorită sincerității și stabilității. Nativul Gemeni este energic, spontan, amuzant, iar Fecioara va aprecia asta.

Compatibilitate Fecioară – Rac

Relația dintre Fecioară și Rac este dominată de armonie și echilibru. Iubirea dintre cei doi nativi se va manifesta într-un mod matur, iar relația va fi una de lungă durată. Sensibilitatea Racului va fi apreciată de Fecioară, care va dori să îi ofere un cămin fericit.

Compatibilitate Fecioară – Leu

Relația dintre Fecioară și Leu va decurge mai mult decât perfect. Leul este orgolios și mândru, va fi nevoit să depună mari eforturi pentru a cuceri Fecioara. Împreună cei doi vor putea să își atingă toate obiectivele. În unele situații Leul va fi aspru criticat de Fecioară.

Compatibilitate Fecioară – Fecioară

O relație bazată pe încredere, în care ambii parteneri promit mult. Aceștia au încredere oarbă unul în celălalt, iar cu timpul pot ajunge să fie ca doi frați. Nativii Fecioară vor învăța o lecție atunci când își vor observa la partener propriile obsesii.

Compatibilitate Fecioară – Balanță

Relația dintre cei doi nativi este plină de pasiune, însă și de reproșuri totodată. Sinceritatea și fidelitatea fac totuși această relația posibilă. Aceștia pot forma o echipă bună dacă Fecioara va reuși să renunțe la spiritul critic și la bârfă.

Compatibilitate Fecioară – Scorpion

În cuplul Fecioară – Scorpion domină respectul însă adesea sunt întâlnite crize de gelozie. Pe cei doi parteneri îi unește dragostea la prima vedere. Gelozia Fecioarei poate îndepărta însă Scorpionul, iubirea va dispărea și va rămâne doar obișnuința.

Compatibilitate Fecioară – Săgetător

Săgetătorul este unul dintre cei mai aventurieri nativi ai zodiacului. Acesta are nevoie de un partener perfecționist, precum Fecioara. Instabilitatea este comună în relație. O iubire mare, ce uneori se poate manifesta într-un mod agresiv.

Compatibilitate Fecioară – Capricorn

O relație cu șanse foarte mari de reușită. Fecioara și Capricornul au foarte multe puncte în comun, relația fiind bazată pe încredere și susținere. Amorul este unul dintre elementele cheie ale relației, iar uneori poate înlocui și comunicarea.

Compatibilitate Fecioară – Vărsător

Pentru ca o astfel de relație să reziste în timp se recomandă renunțarea la orgoliu, la critică și cinism. Vărsătorul nu este adeptul rutinei, sau a regulilor clasice, exact aspecte ce o caracterizează pe Fecioară. Dacă se va trece de orgoliu, relația poate avea șanse de reușită.

Compatibilitate Fecioară – Pești

Arta, romantismul și dragostea din relația Fecioară – Pești poate trezi în cei doi parteneri noi pasiuni. Punctele pe care aceștia le au în comun pot conduce destul de repede la căsătorie. Partenerii trebuie să învețe să se respecte reciproc.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Fecioară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!