Compatibilitate Mistreț – Șobolan 3/5

Mistrețul și Șobolanul au interese comune iar de cele mai multe ori obțin ceea ce își doresc. Se recomandă ca partenerii acestui cuplu să acorde mai mult timp pentru dezvoltarea relației. În afaceri Șobolanul este domolit de Mistreț, iar cu calm și răbdare pot să-și atingă scopurile propuse.

Compatibilitate Mistreț – Bivol 4/5

În relația dintre Mistreț și Bivol armonia nu întârzie să apară dacă partenerii se impulsionează reciproc. Pentru a-și susține familia, nativul Bivol trebuie să se simtă respectat și apreciat. Doar așa va fi blând și capabil să muncească pentru familie. Partenerii acestui cuplu sunt încăpățânați, iar din cauza aceasta pot apărea uneori mici divergențe.

Compatibilitate Mistreț – Tigru 4/5

Un cuplu care poate avea rezultate spectaculoase în afaceri. În cazul în care nativii Mistreț și Tigru ajung la căsnicie, unul dintre ei își poate schimba comportamentul. Partenerii se admiră reciproc, sunt fideli unul celuilalt. Afacerile sunt de cele mai multe ori productive, aceștia ajung destul de repede să aibă succes.

Compatibilitate Mistreț – Iepure 5/5

Cuplul Mistreț – Iepure este un cuplu perfect, împlinit pe toate planurile. Iepurele este diplomat și inteligent, iar împreună cu Mistrețul poate face bani mulți. Partenerii trebuie să profite de toate oportunitățile pe care le întâlnesc. Se recomandă ca cei doi să își celebreze relația prin cadouri și surprize plăcute.

Compatibilitate Mistreț – Dragon 4/5

Dragonul este cucerit de răbdarea și de calmul Mistrețului. Relația dintre ei se va dezvolta încet și sigur. Se recomandă ca partenerii să își ofere frecvent cadouri unul celuilalt, în semn de apreciere. Ambii parteneri sunt materialiști și trebuie să învețe să își stăpânească înclinația spre mândrie.

Compatibilitate Mistreț – Șarpe 1/5

Nativii Mistreț și Șarpe sunt total opuși. Relația dintre cei doi nu are șanse foarte mari de a prospera, adesea apar conflicte. În cuplu sentimentele celor doi sunt rănite, nu se recomandă să se ajungă la căsnicie. Afacerile inițiate de acești nativi nu se dezvoltă, motiv pentru care partenerii trebuie să fie precauți.

Compatibilitate Mistreț – Cal 4/5

Toleranța și inteligența sunt cele care pun bazele unei relații de acest fel. Adesea gelozia poate afecta serios relația. Calul adesea este arogant, ceea ce nu este apreciat de partenerul Mistreț. Dacă ajung să colaboreze în afaceri, se recomandă să solicite ajutor din partea unui nativ Câine. Cu perseverență, afecerile vor prospera.

Compatibilitate Mistreț – Capră 5/5

Creativitatea și înțelepciunea nativilor Mistreț și Capră duc la o relație perfectă. Nativul Capră este visător, are nevoie de un partener care să îi îndeplinească visele. Creativitatea acestuia va fi valorificată de partenerul Mistreț, care va atrage prosperitatea. Abilitățile și calitățile Caprei sunt evidențiate dacă acesta stă într-un mediul abundent.

Compatibilitate Mistreț – Maimuță 3/5

Cuplul format din Mistreț și Maimuță este văzut bine în societate. În acest cuplu se pot atinge stări de armonie, însă relația are nevoie de atenție sporită. Pot apărea în cuplu probleme cauzate de gelozie și lipsa de libertate. Cei doi se bucură de noroc în afaceri, rezultatele colaborării acestora pot fi impresionante.

Compatibilitate Mistreț – Cocoș 4/5

Un cuplu care atrage admirația celor din jur. Mistrețul și Cocoșul formează un cuplu imbatabil în afaceri. Cei doi se completează perfect. Mistrețul are noroc și pasiune pentru bani, iar Cocoșul muncește. Se recomandă însă atenție, deoarece banii îi pot schimba, ajungând la pierderi substanțiale.

Compatibilitate Mistreț – Câine 3/5

Materialismul și inteligența duc în cazul de față la bogăție. Cuplul format din Mistreț și Câine este productiv, partenerii se respectă și se înțeleg reciproc. Câinele este responsabil și îl poate face pe Mistreț să muncească de plăcere. Sunt norocoși pe plan financiar, împreună vor avea parte de multe satisfacții materiale.

Compatibilitate Mistreț – Mistreț 2/5

Onestitatea și curajul îi caracterizează pe nativii Mistreț. Cu toate acestea, o relație între doi nativi Mistreț nu este cea mai recomandată. Cei doi pot ajunge să își rănească sentimentele, pot apărea în cuplu frustrări și nefericire. Lăcomia strică afacerile inițiate, de aceea se recomandă ca cei doi să fie consecvenți.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Mistreț.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!