Compatibilitate Balanță – Berbec

Atât nativii din Balanță cât și cei din Berbec sunt înțelepți, inteligenți și rafinați. Relația dintre cei doi se bazează pe intuiție și pe telepatie. Berbecul va fi susținut și încurajat mereu de partenerul Balanță.

Compatibilitate Balanță – Taur

Atât Balanța cât și Taurul au o atracție pentru rafinament, lux și distracție. Relația este bazată pe încredere și stabilitate. De cele mai multe ori, în urma unui atac direct, problemele nu sunt soluționate, Balanța îndepărtându-se.

Compatibilitate Balanță – Gemeni

Devotamentul și sinceritatea sunt punctele cheie ale relației dintre cei doi. Datorită eforturilor de a fi mai calm și mai diplomat, Geamănul va fi apreciat de Balanță. Suspiciunile și geloziile nefondate pot strica relația.

Compatibilitate Balanță – Rac

Nativii din Balanță și Rac sunt sensibili, pasionali și devotați. În concluzie, relația dintre cei doi este bazată pe sentimente de loialitate și pe stabilitate. Racul generează o atmosferă plăcută, ceea ce este apreciat de sensibila Balanță.

Compatibilitate Balanță – Leu

Dragostea este cel mai important aspect în relația dintre nativii Balanță și Leu. Leul va aprecia rafinamentul și eleganța partenerului Balanță. De cele mai multe ori relația se bazează pe respect și stabilitate.

Compatibilitate Balanță – Fecioară

O relație pasională, marcată de reproșuri. Pentru ca o asemenea relație să reziste în timp este nevoie de sinceritate și loialitate. Se recomandă ca Fecioară să renunțe la critică.

Compatibilitate Balanță – Balanță

Într-o astfel de relație sunt prea multe așteptări, iar în unele cazuri este greu ca partenerii să se suporte. Nativul Balanță este rafinat, înțelept, devotat. Relația dintre doi parteneri Balanță este bazată pe respect și implicare.

Compatibilitate Balanță – Scorpion

Este vorba despre o relație de susținere, în care predomină atracția sexuală, aprecierea și respectul. Scorpionul poate fi impresionat de caracterul libertin al Balanței. Cei doi se vor lupta pentru a conduce în relație, iar Scorpionul va învinge.

Compatibilitate Balanță – Săgetător

Între Balanță și Săgetător este o relație de susținere, însă plină de neîncredere și instabilitate. Din acest motiv relația are un caracter imprevizibil. Săgetătorului îi plac călătoriile și aventura, pe când Balanța vrea stabilitate și echilibru.

Compatibilitate Balanță – Capricorn

Relație cu o fundație solidă, bazată pe încredere și stabilitate. Adesea Capricornul poate prelua controlul în relație și va decide pentru amândoi. Partea erotică este intens stimulată, în acest fel se poate ajunge la unele compromisuri.

Compatibilitate Balanță – Vărsător

Relația stă sub semnul comunicării și a divertismentului. Balanța are obiceiul de a prelua controlul iar Vărsătorul va duce la bun sfârșit ceea ce începe Balanța. Dacă se trece peste posesivitate și gelozie, relația va funcționa bine.

Compatibilitate Balanță – Pești

Relația dintre Balanță și Pești este mereu pe „muchie de cuțit”, din cauza neîncrederii și instabilității. Există secrete pe care aceștia nu sunt dispuși să le împartă. În cazul în care se renunță la orgolii și la neîncredere, relația poate fi una fericită.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Balanță.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!