Karmă pozitivă: Vărsător – Gemeni

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

Din momentul în care se vor întâlni, nativii Vărsător și Gemeni vor avea parte de cele mai excentrice trăiri. Între cei doi nativi este o compatibilitate foarte mare.

Există posibilitatea ce ceiu doi să pornească de multe ori de la 0. De exemplu vor dori să pornească o afacere împreună, iar când vor simți că s-au plafonat vor căuta o altă provocare.

În acest cuplu pliciseala nu își face simțită prezența. Vor conștientiza că orice este posibil și din acest motiv nu se vor supune normelor și regulilor.

Din punct de vedere erotic cei doi parteneri sunt excentrici și senzuali. Copiii cuplului Vărsător – Gemeni vor fi inteligenți și creativi.

Pot apărea în unele cazuri certuri, în cazul în care unul dintre parteneri se consideră mai deștept decât celălalt.

Karmă negativă: Vărsător – Rac

inima-oninima-off.pnginima-off.pnginima-off.pnginima-off.png

Nativul Vărsător dorește alături o persoană deschisă, spontană, care să nu se plângă mereu de câte ceva. Racul este destul de naiv, iar asta devine agasant pentru nativul Vărsător.

Este posibil ca atracția fizică să facă relația posibilă. Atunci când se ajunge la valori, la carieră și la situația materială, apar diferențe pe care cei doi încearcă să le evite.

Partenerul Rac are obiceiul de a manipula și va încerca sa facă asta cu Vărsătorul, însă va ajunge să fie ridiculizat. Alături de o astfel de persoană Vărsătorul nu se va simți în largul său și va prefera să îl lase acasă.

În relație este prezentă și gelozia, din cauză căreia adesea se ajunge și la divorț.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!