Compatibilitate Leu – Berbec

Leului îi place să fie provocat, este energic și plin de viață. Caracteristică relației dintre Berbec și Leu este dragostea la prima vedere. Dacă ambii parteneri își canalizează energia într-o direcție comună și renunță la încăpățânare, relația se va desfășura fluid.

Compatibilitate Leu – Taur

Într-o relație de acest tip predomină atracția sexuală, orice problemă se poate rezolva în dormitor. Ambii sunt încăpățânați, este necesar să își respecte diferențele temperamentale. Taurul tace, însă atunci când Leul întrece măsura, reacționează.

Compatibilitate Leu – Gemeni

O relație în care partenerii se susțin și se respectă reciproc. Cei doi vor învăța unul de la celălalt. Leul va renunța la mândrie iar partenerul Gemeni va prelua mai multe responsabilități. În cazul în care Geamănul va oferi motive de gelozie, Leul va încerca să se răzbune.

Compatibilitate Leu – Rac

Diferențele de gândire și de atitudine duc la o relație predispusă certurilor. Leul iubește provocarea, pe când Racul dorește o familie împlinită cu mulți copii. Divergențe pot apărea și din cauza geloziei excesive a Racului.

Compatibilitate Leu – Leu

Într-o astfel de combinație totul este trăit la extrem, relația fiind plină de adrenalină. Relația este bazată pe atracție fizică și pe pasiune. Pentru ca o relație să poată evolua se recomandă renunțarea la anumite tabieturi.

Compatibilitate Leu – Fecioară

Lucrurile decurg lin și sigur într-o astfel de relație. Leul este mândru și va avea mult de muncă pentru a cuceri nativul Fecioară. Cei doi vor reuși mereu să își atingă scopurile propuse. Fecioara va face Leului multe reproșuri ce pot duce la divergențe.

Compatibilitate Leu – Balanță

O relație bazată pe respect și stabilitate, extravaganță. Leul va aprecia eleganța și rafinamentul Balanței, care la rândul ei va aprecia pofta de viață a Leului. Între cei doi se creează o atmosferă relaxată, iar dragostea va fi cea mai importantă.

Compatibilitate Leu – Scorpion

Între Leu și Scorpion este o relație predispusă certurilor cauzate de diferențele de gândire. Relația între cei doi avansează destul de repede însă abia pe parcurs vor observa diferențele. Erotismul este un punct comun însă nu suficient.

Compatibilitate Leu – Săgetător

Relația dintre Leu și Săgetător este plină de echilibru și armonie. Încrederea și dorința de aventură fac ca iubirea să fie manifestată prin cadouri și romantism. Echilibrul apare și în plan financiar, unde cei doi se înțeleg extraordinar de bine.

Compatibilitate Leu – Capricorn

O relație bazată pe atracție sexuală. Cu încredere și respect, relația are șanse mari de reușită pe termen lung. Capricornul poate deveni gelos și posesiv, iar din această cauză vor apărea divergențe. Din cauza certurilor, relația se poate destrăma.

Compatibilitate Leu – Vărsător

Leul și Vărsătorul au o relație de susținere în care partenerii se respectă reciproc. Ambii parteneri sunt orgolioși și au anumite fixații la care nu sunt dispuși să renunțe. Relația are șanse mari de reușită dacă va exista comunicare.

Compatibilitate Leu – Pești

Instabilitatea care caracterizează această relație poate face ca iubirea să dispară repede. Atracția sexuală este mare, întrucât lucrurile se precipită. Relația prinde rădăcini dacă partenerul Pești își va asuma responsabilități.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Leu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!