Compatibilitate Vărsător – Berbec

Nonconformismul și excentricitatea Vărsătorului fac relația să fie controversată. Ambii sunt curioși și visători, fiecare având propria strategie. Berbecul are obiceiul de a lua decizii fără a se consulta cu partenerul. Din această cauză pot apărea divergențe.

Compatibilitate Vărsător – Taur

Gelozia este cea care domină în relația Vărsător – Taur, fiind adesea supusă amenințărilor venite din exterior. O relația plină de imprevizibil, incertitudine și provocări. Pot apărea neînțelegeri pe toate planurile, care vor fi depășite cu multă voință.

Compatibilitate Vărsător – Gemeni

Relația dintre Vărsător și Gemeni este probabil una dintre cele mai puternice relații din zodiac. Este dominată de respect și libertate în comunicare. O relație ce are șanse mari să fie de durată. Partenerul Gemeni are nevoie de susținere pentru a avansa pe scara socială.

Compatibilitate Vărsător – Rac

O relație frumoasă, atât timp cât nu devine foarte serioasă. Relația dintre Vărsător și Rac este pasională, dar totodată plină de gelozie. Imaginația bogată a Racului și senzualitatea îi vor încuraja anumite pasiuni Vărsătorului.

Compatibilitate Vărsător – Leu

Partenerii acestui cuplu se susțin și se respectă reciproc. Orgoliile și fixațiile celor doi nativi pot crea divergențe. Dacă partenerii sunt dispuși să renunțe la orgolii, relația are șanse de reușită.

Compatibilitate Vărsător – Fecioară

Fecioara este adepta rutinei, a regulilor bine stabilite, a principiilor clasice. Diferența dintre Vărsător și Fecioară este foarte mare. De aceea, o astfel de relație va rezista în timp doar dacă se poate renunța la critică și cinism.

Compatibilitate Vărsător – Balanță

Balanța are obiceiul de a prelua conducerea în relație. Vărsătorul însă va duce la bun sfârșit ceea ce începe Balanța. Dacă partenerii reușesc să treacă peste gelozie și posesivitate, relația va fi una armonioasă.

Compatibilitate Vărsător – Scorpion

O relație care initial nu are șanse de a avansa, însă cu trecerea timpului poate prospera. Ambii parteneri doresc stabilitate, însă în moduri diferite. Scorpionul nu dă partenerului dreptul la exprimare, considerând ideile acestuia eronate.

Compatibilitate Vărsător – Săgetător

Curiozitatea și susținerea reciprocă fac posibilă această relație. Se simt bine unul în prezența celuilalt și se vor susține pentru îndeplinirea obiectivelor. Se recomandă ca pertenerii să nu fie încăpățânați sau lacomi.

Compatibilitate Vărsător – Capricorn

Experiența de viață a celor doi și maturitatea fac relația să fie posibilă și să dureze. Cu timpul cei doi nativi vor realiza că nu vor reuși în viață separat. Responsabilitatea și respectul reciproc reprezintă baza relației.

Compatibilitate Vărsător – Vărsător

Una dintre cele mai interesante relații din zodiac. Partenerii Vărsători sunt extrem de compatibili, comunicarea dintre ei având loc la nivel telepatic. Cei doi au de învățat multe unul de la celălalt, inclusiv în urma unor divergențe.

Compatibilitate Vărsător – Pești

Multe certuri cauzate de diferențele de gândire dintre parteneri. Cu toate acestea, relația poate fi una de durată dacă partenerii își doresc cu adevărat. Pot apărea certuri din cauza banilor. Se recomandă gestionarea separate a finanțelor.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Vărsător.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!