Compatibilitate Pești – Berbec

Relația dintre Pești și Berbec este supusă certurilor, cauzate de diferențele de gândire. Berbecul este dominat de gelozie însă cu timpul va învăța să aibă încredere. Teama nativului Pești de a nu fi înșelat îl poate plictisi pe Berbec.

Compatibilitate Pești – Taur

Acest cuplu poate ajunge repede la căsătorie, datorită punctelor în comun pe care le au. Iubirea dintre cei doi apare fie la prima vedere, fie din senin. Lipsa de imaginație a Taurului este completată de Pești, cei doi ajung să se susțină reciproc.

Compatibilitate Pești – Gemeni

Sunt șanse minime ca o astfel de relație să reziste în timp, din cauza tensiunii și divergențelor. Această combinație este posibilă datorită părții erotice. În relație fiecare are păreri diferite. Din această cauză iubirea poate avea parte de schimbări bruște.

Compatibilitate Pești – Rac

Dragostea la prima vedere este caracteristică acestui cuplu. Fidelitatea și stabilitatea partenerilor fac ca relația să reziste în timp. Racul va fi idolatrizat de partenerul Pești, care își va asuma responsabilitatea față de nevoile acestuia.

Compatibilitate Pești – Leu

Instabilitatea ce caracterizează relația dintre Pești și Leu poate face ca iubirea să fie spulberată repede. Relația poate fi de durată dacă partenerul Pești va învăța să își asume responsabilități. Cu unele eforturi, cei doi pot ajunge să conviețuiască.

Compatibilitate Pești – Fecioară

Dragostea și romantismul din această relație poate da naștere la noi pasiuni. Punctele comune a celor doi pot conduce destul de repede la căsătorie. Pentru a evita certurile, partenerii trebuie să învețe să se respecte unul pe celălalt.

Compatibilitate Pești – Balanță

Relația dintre Pești și Balanță este predispusă certurilor. Cauzele sunt neîncrederea și instabilitatea. Cei doi au secrete pe care nu sunt dispuși să le mărturisească. Relația va fi una fericită dacă se renunță la orgolii.

Compatibilitate Pești – Scorpion

Între Pești și Scorpion există compatibilitate din toate punctele de vedere. Relația va fi una de lungă durată datorită sincerității și înțelegerii dintre parteneri. În acest cuplu partenerii nu au nevoie de cuvinte pentru a se înțelege, totul este telepatic.

Compatibilitate Pești – Săgetător

Diverse certuri cauzate de diferențele temperamentale dintre parteneri. Săgetătorul este mereu dornic de aventură, însă nativul Pești preferă stabilitatea. Relația va rezista atât timp cât se ajunge la un consens în ceea ce privește timpul liber.

Compatibilitate Pești – Capricorn

Încrederea și stabilitatea îi fac pe cei doi nativi să ajungă repede la căsătorie. O relație bazată pe atracție psihică, în care fiecare partener are ceva de învățat. Capricornul își va asuma controlul financiar în relație, fiind mulțumit că partenerul Pești se ocupă de casă.

Compatibilitate Pești – Vărsător

Relația dintre Pești și Vărsător este dovada că orice lucru este posibil dacă se dorește cu adevărat. Partenerii acestui cuplu au sisteme de valori diferite la care nu sunt dispuși să renunțe. Prin comunicare această relație poate fi una de durată.

Compatibilitate Pești – Pești

Sensibilitatea și romantismul predomină în relația dintre doi nativi Pești. Atracția fizică este mare în această relație, însă ambii au nevoie de un impuls pentru a acționa. Dacă vor reuși să fie mai practici, nativii Pești vor putea avea o relație armonioasă.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Pești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!