Taurul este un semn fix, de pământ, persoanele născute în zodia Taurului sunt de cele mai multe ori încăpățânate sau insistente, stabile și au o răbdare de fier.

Zodia Taur are corespondență cu celelalte zodii, caracteristicile adăugate definesc mai precis personalitatea nativului.

Corespondenta zodiei Taur în zodiace

Perioada: 21 Aprilie – 20 Mai

Nativii Taur au personalitate diferită, aceasta fiind influențată de caracteristicile semnelor zodiacale care se regăsesc pe anumite intervale din perioada menționată.

Ziua de naștere este în perioada:

21-30 Aprilie. Taur cu corespondență în zodiile Dragon, Cerber și Nuc
Detestă rutina și sunt dependente de diversitate. Odată ce au găsit partenerul potrivit se dedică trup și suflet acestuia. Pentru acești nativi fidelitatea este extrem de importantă.
Deși fidel și generos, uneori nativul este impevizibil iar partenerul trebuie să aibă o răbdare de fier pentru a-l putea înțelege.

1-4 Mai. Taur cu corespondență în zodiile Dragon, Cerber și Plop
Nativii vor tot timpul ceva nou, diversitate. Dacă au găsit partenerul potrivit se dedică total acestuia, fidelitatea este la fel de importantă.
În relații capată încredere deplină în partener. Își dorește copii și o viață fericită, acestea pentru el fiind o mare realizare.
Se simte bine când este înconjurat de prieteni. Are un simț practic foarte bine dezvoltat, există riscul de a deveni lacom și dur.

5-14 Mai. Taur cu corespondență în zodiile Sarpe, Cerber și Plop
Misterioși și atrăgători, nativii au un șarm irezistibil, de aceea atrag relații armonioase. Iubesc tot ce este frumos, obiectele de lux și mâncarea bună. De aceea au nevoie de parteneri de viață care să le susțină capriciile.
Își doresc copii, o viață fericită, dar există riscul de a deveni lacom și dur.

15-20 Mai. Taur cu corespondență în zodiile Sarpe, Cerber și Castan
La fel de misterioși și capricioși, nativii au un șarm irezistibil și atrag relații armonioase chiar dacă obișnuiesc să fie foarte severi, având anumite concepții morale. Partenerul de viață potrivit este cel care le satiface micile mofturi.
Nativii au nevoie de afecțiune și de apreciere. Posibil ca din cauza idealurilor mărețe, riscă să nu reușească să își găsească jumătatea.

Caracteristici detaliate pentru Zodia Taur în corespondență cu celelalte zodii

Zodiacul chinezesc:

Zodiacul grecesc:

  • 21 Aprilie – 20 Mai: Cerber

Zodiacul arboricol

  • 21 – 30 Aprilie: Nuc
  • 01 – 14 Mai: Plop
  • 15 – 20 Mai: Castan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!