Perioada: 4 Iulie – 10 August

Caracteristici cheie: iubire, lăcomie

Descriere – zodia Sirena

Persoanele născute în această perioadă, sub semnul Sirenei, sunt atrăgătoare ca un magnet pentru cei din jurul lor. Le place să cucerească și să se simte adorate, dar cu greu iubesc la rândul lor și rezistă destul de puțin în relațiile de dragoste de lungă durată.

Sunt considerate persoane lacome și ușor superficiale, își ating scopurile indiferent de ce este nevoie să facă pentru asta. Unele persoane le consideră periculoase, însă când ajung să le cunoască cu adevărat își pot schimba părerea.

Dragoste – zodia Sirena

Asemenea sirenelor din povești care ademeneau marinarii iar navele acestora se loveau de stânci, nativii din Sirenă sunt considerați a fi periculoși la capitolul dragoste.

Pot cuceri pe oricine, au puterea de a atrage persoane în viața lor. Au obiceiul de a controla și manipula partenerul de cuplu iar adesea sunt insensibili și nu sunt capabili de a înțelege și nevoile partanerului.

Zeitate

Nativii născuți în perioada 4 iulie – 10 august sunt asociați zeilor Artemis și Zeus.

4 – 22 Iulie: Artemis, zeița vânătorii

Nativii născuți în perioada 4 – 22 Iulie sunt asociați cu zeița Artemis, fiind persoane aventuroase, pline de pasiune și iubire. Sunt firi îndrăgostite de natură, de viață, și de provocare. Sunt pasionale și le place să dăruiască iubire.

23 Iulie – 10 August: Zeus, zeul suprem

Cei născuți în perioada 23 Iulie – 10 August sunt asociați cu Zeus, cel mai puternic zeu din mitologie. Nativii născuți sub semnul lui Zeus sunt puternici, dornici de cunoaștere și aventură. Faptul că sunt extrem de puternici și că pot ajunge oriunde își doresc îi face ușor aroganți și superficiali.

Simboluri zeitate

Arcul, știuca, sceptrul, tronul, fulgerul

Vezi corespondentul în zodiacul grecesc și pentru restul semnelor zodiacale:

ZodiePerioada
Minotaur1 Decembrie – 7 Ianuarie
Centaur 8 Ianuarie – 12 Februarie
Harpie 13 Februarie – 18 Martie
Pegas 19 Martie – 24 Aprilie
Cerber 25 Aprilie – 30 Mai
Satir 31 Mai – 3 Iulie
Sirena 4 Iulie – 10 August
Grifon 11 August – 15 Septembrie
Himera 16 Septembrie – 22 Octombrie
Sfinx23 Octombrie – 30 Noiembrie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!