Perioada: 23 Octombrie – 30 Noiembrie

Caracteristici cheie: materialism, inteligență, perseverență

Descriere – zodia Sfinx

Nativii din zodia greceasă Sfinx sunt muncitori, perseverenți și ambițioși. Își aleg prietenii cu atenție, își respectă prietenii și familia. Uneori pot fi destul de materialiști și au tendința să uite că adevărata comoară sălășluiește în propriul suflet. Dacă învață să fie puțin mai empatici, pot găsi fericirea adevărată. Aceste persoane obișnuiesc să fie materialiste, șirete.

Nativii din Sfinx sunt în stare să profite de orice ocazie pentru a ajunge unde își doresc. Profită de pe urma oricui se poate fără remușcări. Acești nativi știu ceea ce vor și nu se dau în lături de la nimic pentru a obține ce doresc.

Dragoste – zodia Sfinx

Se consideră despre persoanele din Sfinx că la capitolul dragoste au un ego extrem de mare. În dragoste nu acceptă critici și reproșuri, au așteptări extrem de mari atât de la propria persoană cât și de la partener.

Nu obișnuiesc să vorbească despre ceea ce simt ci preferă să demonstreze. Când se îndrăgostesc, nativii Sfinx obișnuiesc să câștige dragostea partenerului prin cadouri scumpe.

Sunt persoane selective în ceea ce privește partenerul de viață, sunt perfecționiste și de aceea le este greu să își găsească un partener pe măsura așteptărilor.

Zeitate

Zeitățile întâlnite la nativii din zodia Sfinx sunt Demeter și Dionysus. Demeter corespunde nativilor născuți în perioada 23 Octombrie – 23 Noiembrie, iar Dionysus corespunde celor născuți în perioada 24 – 30 Noiembrie.

23 Octombrie – 23 Noiembrie: Demeter, zeița recoltei

Despre persoanele născute sub semnul zeiței Demeter se spune că sunt încrezătoare și puternice, iubitoare. Se fac ușor plăcute de cei din jur și sunt atrase de persoanele puternice, cu un statul social ridicat.

24 – 30 Noiembrie: Dionysus, zeul vinului și al artelor

Persoanele născute sub semnul lui Dionysus sunt extrem de puternice și sunt capabile să obțină tot ce își doresc. Sunt luptătoare, luptă pentru ceea ce vor. Aceste persoane sunt pasionate de frumos și de-a lungul vieții încearcă să sădească armonie și frumusețe în vieților celor apropiați.

Simboluri zeitate

Grâul, boabele, macul, flautul, butoiașe de vin

Vezi corespondentul în zodiacul grecesc și pentru restul semnelor zodiacale:

ZodiePerioada
Minotaur1 Decembrie – 7 Ianuarie
Centaur 8 Ianuarie – 12 Februarie
Harpie 13 Februarie – 18 Martie
Pegas 19 Martie – 24 Aprilie
Cerber 25 Aprilie – 30 Mai
Satir 31 Mai – 3 Iulie
Sirena 4 Iulie – 10 August
Grifon 11 August – 15 Septembrie
Himera 16 Septembrie – 22 Octombrie
Sfinx23 Octombrie – 30 Noiembrie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!