Perioada: 31 Mai – 3 Iulie

Caracteristici cheie: adrenalină, pasiune, provocare

Descriere – zodia Satir

Pasionali din fire, acești nativi au nevoie să simtă mereu adrenalina curgându-le prin vene, pentru că adoră tot ce este interzis. Nu își refuză niciodată propriile plăceri. Trăiesc pentru plăcere și pentru aventură, nu se gândesc la viitor sau la consecințe și le plac provocările.

Sunt firi curioase, le place să exploreze și să cunoască cât mai mult. Tocmai din cauză că le place să exploreze atât de mult, greșesc adesea. Dacă le este îngrădită libertatea devin irascibili, dezagreabili și se îndepărtează.

Dragoste – zodia Satir

Se sperie când relațiile încep să devină serioase și au tendința de a renunța la ele. O soluție pentru ei ar fi să se îndrăgostească mai întâi de sufletul cuiva și apoi de fizicul său. Au nevoie de provocări și în relația de cuplu, pentru a nu se plictisi.

Nu pun foarte mult accent pe aspectul fizic, contează ca partenerul să îi poată stimula intelectual. Uneori au tendința de a renunța la relații când acestea devin serioase, iar alteori devin dependenți de partener.

Zeitate

În funcție de data nașterii, zeii asociați nativilor Satir sunt Eros și Artemis.

Nativii Satir născuți în perioada 31 Mai – 21 Iunie sunt asociați cu Zeul Eros. Eros a fost în mitologia greacă Zeul Iubirii, fiul Zeiței Afrodita. Acestor nativi le place să armonizeze viață, să o facă frumoasă și știu să se facă plăcuți de cei din jur. Au mereu oameni alături, care sunt recunoscători pentru asta.

Nativii Satir născuți în perioada 22 Iunie – 3 Iulie sunt asociați cu zeița Artemis, zeița vânătorii. Sunt persoane dornice de aventură și capabile de iubiri profunde și sincere. Sunt persoane pasionate de natură și de viață, sunt pasionale și le place să dăruiască iubire.

Simboluri zeitate

Băiatul și săgeata, arcul, știuca

Vezi corespondentul în zodiacul grecesc și pentru restul semnelor zodiacale:

ZodiePerioada
Minotaur1 Decembrie – 7 Ianuarie
Centaur 8 Ianuarie – 12 Februarie
Harpie 13 Februarie – 18 Martie
Pegas 19 Martie – 24 Aprilie
Cerber 25 Aprilie – 30 Mai
Satir 31 Mai – 3 Iulie
Sirena 4 Iulie – 10 August
Grifon 11 August – 15 Septembrie
Himera 16 Septembrie – 22 Octombrie
Sfinx23 Octombrie – 30 Noiembrie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!