Perioada: 19 Martie – 24 Aprilie

Caracteristici cheie: pesimism, indiferență, superficialitate

Descriere – zodia Pegas

Acești nativi din zodiac sunt de cele mai multe ori dominați de gânduri negative, care le răpesc orice plăcere a vieții. Ar fi bine să învețe să facă și sacrificii pentru cei dragi și să nu se pună mereu pe primul loc, altfel la un moment dat vor descoperi că nu sunt de neînlocuit.

Au însă și momente în care sunt veseli, deschiși spre nou și dornici de comunicare și aventură. Sunt visători, trăiesc în prezent și nu obișnuiesc să se gândească la viitor sau la posibilile riscuri ce pot apărea.

Dragoste – zodia Pegas

La capitolul dragoste nativii Pegas au tendința de a fi superficiali. Pe parcursul relației pot deveni indiferenți, își pot pierde destul de repede interesul pentru partener și au tendința de a înșela.

Adoră să fie în centrul atenției, iar în momentul în care simt că nu li se oferă destulă atenție tind să o caute în altă parte. Sunt considerați cei mai nestatornici nativi din zodiacul grecesc.

Zeitate

Zeitate care îi definește pe nativii Pegas este Ares, fiul celor mai puternici zei ai Olimpului. Despre zeul Ares se spune că era atotputernic și că putea trăi pe pământ, alături de muritori.

Persoanele născute sub zeul Ares sunt persoane muncitoare care pot aunge oriunde își doresc. Pot fi de încredere, desi de cele mai multe ori par superficiali și narcisiști.

Simboluri zeitate

Sulița, câinele cu 3 capete

Vezi corespondentul în zodiacul grecesc și pentru restul semnelor zodiacale:

ZodiePerioada
Minotaur1 Decembrie – 7 Ianuarie
Centaur 8 Ianuarie – 12 Februarie
Harpie 13 Februarie – 18 Martie
Pegas 19 Martie – 24 Aprilie
Cerber 25 Aprilie – 30 Mai
Satir 31 Mai – 3 Iulie
Sirena 4 Iulie – 10 August
Grifon 11 August – 15 Septembrie
Himera 16 Septembrie – 22 Octombrie
Sfinx23 Octombrie – 30 Noiembrie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!