Perioada: 16 Septembrie – 22 Octombrie

Caracteristici cheie: unicitate, schimbare, insensibilitate

Descriere – zodia Himera

Firi schimbătoare, cameleonice, nativii Himeră sunt greu de înțeles chiar și pentru cei mai buni prieteni ai lor. Întotdeauna sunt o surpriză pentru cei apropiați. Le place să fie diferiți și să își evidențieze unicitatea.

Din cauza faptului că le place să fie diferiți, unele persoane consideră despre nativii Himeră că sunt superficiali,falși, că au mai multe fețe. Acești nativi obișnuiesc să fie individualiști, urmăresc ca din tot ce fac să aibă doar ei de câștigat.

Le place să cunoască persoane noi în permanență, pentru a putea „poza” în altceva și pentru a putea fi altfel de fiecare dată. Se adaptează ușor în orice situații.

Dragoste – zodia Himera

Nativii Himeră au obiceiul de a se lăuda cu cuceririle făcute. Acești nativi își exprimă sentimentele mai mult verbal și prea puțin le demonstrează.

Le place ca partenerul să preia inițiativa în cuplu, fiind deseori persoane timide, cu sentimente, care însă doresc să pară rigide și insensibile.

Zeitate

Nativii Himeră născuți în perioada 16 – 22 Septembrie sunt asociați zeului Hermes, iar nativii născuți în perioada 23 Septembrie – 22 Octombrie sunt asociați zeiței Afrodita.

16 – 22 Septembrie: Hermes, zeul comerțului

Nativii din semnul lui Hermes sunt înțelepți, corecți, empatici și ușor rigizi. Au obiceiul de a analiza tot ce se întâmplă în jurul lor și de a-i ajuta pe cei apropiați să își găsească drumul în viață. Din cauza caracterului uneori acești nativi pot stârni ură și invidie.

23 Septembrie – 22 Octombrie : Afrodita, zeița frumuseții

Afrodita este zeița dragostei și a frumuseții. Despre acești nativi se spune că sunt înconjurați de oameni puternici, însă nu se lasă ajutați nici măcar atunci când au mare nevoie. Acești nativi aduc bucurii în viața celor dragi.

Simboluri zeitate

Toiagul, săculețul din piele, sandalele cu aripi, scoica, oglinda

Vezi corespondentul în zodiacul grecesc și pentru restul semnelor zodiacale:

ZodiePerioada
Minotaur1 Decembrie – 7 Ianuarie
Centaur 8 Ianuarie – 12 Februarie
Harpie 13 Februarie – 18 Martie
Pegas 19 Martie – 24 Aprilie
Cerber 25 Aprilie – 30 Mai
Satir 31 Mai – 3 Iulie
Sirena 4 Iulie – 10 August
Grifon 11 August – 15 Septembrie
Himera 16 Septembrie – 22 Octombrie
Sfinx23 Octombrie – 30 Noiembrie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here