Perioada: 25 Aprilie – 30 Mai

Caracteristici cheie: loialitate, inadaptabilitate, vigilență

Descriere – zodia Cerber

Persoanele din zodia grecească Cerber detestă rutina și sunt dependente de diversitate. Oricât de interesantă ar părea la prima vedere, o astfel de atitudine duce la imposibilitatea de implicare într-o relație serioasă de dragoste și implicit la singurătate.

Se adaptează greu, tocmai din cauză că le place diversitatea și nu se încred ușor în oameni, De cele mai multe ori au impresia că cei din jur le vor răul, durează până când o persoană le poate câștiga încrederea.

Pentru a câștiga încrederea nativilor din Cerber și a le demonstra că nu li se vrea răul, este nevoie de răbdare. Tocmai din cauză că sunt singuratici și nu au încredere în oricine, sunt sinceri și loiali, își apară persoanele dragi, familia și prietenii și ar face orice pentru acestea.

Dragoste – zodia Cerber

Se simte mai bine în singurătate decât într-o relație de dragoste. Deși se îndrăgostește greu, atunci când o face se dedică în totalitate. Pentru acești nativi fidelitatea este extrem de importantă.

Atunci când se îndrăgostesc, nativii Cerber se implică total, fără rezerve, respectându-și partenerul. Sunt taciturni și perfecționiști, având mari așteptări de la partenerul de cuplu.

Zeitate

Zeii asociați celor din zodia grecească Cerber sunt Hestia și Eros.

25 Aprilie – 20 Mai: Hestia, zeul inimii

Zeul care îi definește pe nativii Cerber născuți în perioada 25 Aprilie – 20 Mai este Hestia. Cei născuți sub zeița Hestia sunt prieteni buni, devotați și discreți. Îi respectă pe cei din jur și au pretenția de a fi la rândul lor respectați. Evită pe cât posibil situațiile conflictuale, fiind pacifiști convinși.

21 – 30 Mai: Eros, zeul iubirii

Cei născuți între 21 și 30 Mai sunt asociați cu zeul Eros. Acestor nativi le place să armonizeze viață, să o facă frumoasă și știu să se facă plăcuți de cei din jur. Au mereu oameni alături, care sunt recunoscători pentru asta.

Simboluri zeitate

Focul, băiatul și săgeata

Vezi corespondentul în zodiacul grecesc și pentru restul semnelor zodiacale:

ZodiePerioada
Minotaur1 Decembrie – 7 Ianuarie
Centaur 8 Ianuarie – 12 Februarie
Harpie 13 Februarie – 18 Martie
Pegas 19 Martie – 24 Aprilie
Cerber 25 Aprilie – 30 Mai
Satir 31 Mai – 3 Iulie
Sirena 4 Iulie – 10 August
Grifon 11 August – 15 Septembrie
Himera 16 Septembrie – 22 Octombrie
Sfinx23 Octombrie – 30 Noiembrie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!