Perioada: persoanele născute în zilele 9, 18, 27

Cuvinte cheie: curaj, impulsivitate, pasiune

Descriere

Firi impulsive, nativii Trandafir acționează de cele mai multe ori fără a ține cont de consecințe, însă le înfruntă atunci când apar și le depășesc cu brio.

Persoane curajoase, nu se dau în lături de la nimic și confruntă viață chiar și în situațiile neplăcute. Protectori cu cei dragi, ar face orice pentru familie și prieteni.

Nativii Trandafir își doresc să avanseze cât mai mult în carieră, să ajungă cât mai sus pe scara socială și sunt dispuși să muncească oricât este nevoie pentru asta. De cele mai multe ori își stabilesc țeluri înalte pentru care muncesc până le ating.

Uneori pot fi orgolioși, dar asta din cauza faptului că își doresc să fie cât mai buni și să le fie recunoscute meritele. Le place să fie în centrul atenției și să fie apreciați pentru munca depusă.

Dragoste – zodia Trandafir

Persoane dinamice, pasionale și rafinate, reușesc să stârnească pasiunea persoanelor de sex opus, cuceresc cu ușurință pe oricine.

Acumulează încă din tinerețe experineță la acest capitol, tocmai pentru că sunt foarte pasionali și au multă dragoste de dăruit.

În unele cazuri au tendința de a experimenta cât mai mult, de a fi nestatornici, dar asta nu înseamnă că nu sunt loiali partenerilor.

Sunt dispuși să facă multe sacrificii pentru partener, rămânând de cele mai multe ori loiali.  

Compatibilitate – zodia Trandafir

Orhidee, Mac, Trandafir, Papucul-Doamnei

Numere norocoase

9, 15, 24, 27, 30

Zile favorabile

Marți, joi, vineri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here