Perioada: persoanele născute în zilele 3, 12, 21, 30

Cuvinte cheie: delicatețe, flexibilitate, curiozitate, libertate

Descriere

Nativii Papucul-Doamnei sunt persoane libertine, flexibile, ce au o mare problemă cu stabilitatea. Nu suportă să stea prea multă timp în același loc. Cu o mare dorință de explorare, doresc să călătorească și să cunoască cât mai multe lucruri și locuri.

Dornici de aventură și extrem de curioși, acești nativi sunt de multe ori considerați superficiali și nepăsători de către cei din jur. Totodată aceste persoane sunt considerate a fi timide sau foarte delicate, dar asta este doar la nivelul aparențelor, fiind de fapt pretențioase.

Din cauză că sunt extrem de dornice de aventură, de cele mai multe ori se plictisesc repede și nu se sfiesc să plece în căutare de aventuri. Doresc să ajungă cât mai sus pe scara socială, să aibă o carieră de succes și să obțină cât mai multe într-un timp cât mai scurt.

Dragoste – zodia Papucul-Doamnei

Dorința de aventură și problemele cu stabilitatea se regăsesc și la capitolul dragoste. Nativii Papucul-Doamnei sunt nestatornici, de cele mai multe ori se feresc să se implice în relații de durată, din frica de monotonie.

Firi instabile, sunt pline de surprize în dragoste. Mergând pe premiza „trăiește clipa”, acești nativi caută în permanență noutatea, frângând de-a lungul vieții multe inimi.

Compatibilitate

Mac, Trandafir, Papucul Doamnei

Numere norocoase

6, 9, 15, 18, 24, 27

Zile favorabile

Luni, sâmbătă, duminică

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!