Perioada: persoanele născute în zilele 7, 16, 25

Cuvinte cheie: eleganță,  delicatețe, vulnerabilitate

Descriere – zodia Orhidee

Nativii Orhidee sunt persoane sincere și corecte, firi sensibile care pot fi adesea trădate de cei din jur. Din cauza blândeții și a bunătății, unii nativi din Orhidee tind să fie folosiți de cei din jur, ba chiar trădați.

Nu le place minciuna și sunt adepți ai corectitudinii, evită să aibă în jur persoane meschine.

De cele mai multe ori sunt persoane vulnerabile, emotive, care reușesc însă să empatizeze ușor cu cei din jur. Ușor fragili, nativii Orhidee au păreri contradictorii pe care nu se sfiesc să le exprime, cu riscul de a deranja pe cineva. Spun ceea ce gândesc, însă cu o delicatețe aparte.

Firi pacifiste, persoanele din semnul Orhideei evită pe cât posibil conflictele. De asemenea, sunt săritoare și fac tot posibilul de a-i ajuta pe cei dragi la nevoie.

Dragoste – zodia Orhidee

Nativii din Orhidee sunt foarte pretențioși în alegerea partenerului de viață. Atunci când găsesc partenerul potrivit iubesc în totalitate, fiind capabili de o iubire extrem de profundă.

Sunt dispuși să stea într-o relație cu un partener pentru care nu au foarte multe sentimente, atât timp cât se simt în siguranță și sunt respectați și înțeleși.

Deși par a fi libertini și aventurieri, sunt foarte fideli în relații și își respectă partenerul. Sunt persoane blânde, însă nu sunt dispuse la prea multe compromisuri în relație.

Compatibilitate

Floarea-Soarelui, Papucul-Doamnei

Numere norocoase

12, 20, 21, 29, 30, 40

Zile favorabile

Luni, duminică

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!