Perioada: persoanele născute în zilele 6, 15, 24

Cuvinte cheie: sensibilitate, senzualitate, înțelepciune, delicatețe

Descriere

Nativii din zodia florală Mac sunt persoane de o delicatețe rară, extrem de senzuale și sensibile.

Persoane de încredere, buni psihologi pentru cei din jur. Câștigă cu ușurință încrederea celorlalți, sunt buni confidenți, le face plăcere să dea sfaturi și să ajute atunci când au ocazia.

Faptul că oamenii nu pot avea secrete față de nativii Mac poate fi perceput și ca un aspect negativ, aceștia manipulând uneori oamenii pentru a-și atinge propriile interese.

Sunt persoane intuitive, organizate și disciplinate. Au un al șaselea simț foarte bine dezvoltat, pot anticipa cu ușurință unele situații. Reușesc să depășească cu succes eventualele probleme care apar de-a lungul vieții.

Nativii din această zodie evită să ia contact cu persoanele mincinoase și meschine, fiind adepții corectitudinii.

Dragoste – zodia Mac

Nativii Mac sunt extrem de sensibili și romantici. Aceștia reușesc cu senzulitatea cu care au fost înzestrați să cucerească ușor persoanele de sex opus.

Atunci când iubesc cu adevărat, nativii Mac sunt dispuși să facă orice pentru persoana iubită și pentru a-și salva relația de cuplu.

Deși pot cuceri ușor pe oricine, își găsesc cu greu un partener de care să fie mulțumiți. Sunt perfecționiști, au multe așteptări de la partenerul de viață, iar de cele mai multe ori au deja o viziune formată asupra partenerului „ideal”.

Compatibilitate – zodia Mac

Mac, Papucul-doamnei, Trandafir

Numere norocoase

3, 6, 9, 21, 24, 27, 30

Zile favorabile

Marți, joi și vineri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!