Perioada: persoanele născute în zilele 5, 14, 23

Cuvinte cheie: dinamism, flexibilitate, prietenie, grație

Descriere

Nativii Iris sunt persoane sociabile, comunicative, care se fac ușor plăcute de cei din jur și leagă ușor relații de prietenie. Persoane grațioase și flexibile, sunt extrem de corecte și inteligente.

Nu agrează persoanele încăpățânate deoarece consideră că nu se poate colabora cu astfel de persoane. Firi directe, spun în față ceea ce gândesc, chiar cu riscul de a răni persoana căreia se adresează.

Se adaptează ușor în orice mediu și fac față provocărilor de orice fel. Nu suportă să le fie îngrădită libertatea sau să li se spună ce să facă. Deși sunt persoane grațioase și delicate, odată ce sunt jignite sau deranjate răbufnesc.

Nativii Iris au înclinații spre domenii ce implică arta, cum ar fi muzică, pictură, literatură.

Dragoste – zodia Iris

În relațiile de dragoste nativii Iris fac tot posibilul pentru a condimenta viața, atât viața lor cât și a partenerului de cuplu. Le displace monotonia, motiv pentru care este mereu în căutare de nou.

Își găsesc greu dragostea deoarece nu se mulțumesc cu puțin și sunt dornici să experimenteze cât mai mult. Când își găsesc însă jumătatea se dedică în totalitate, își respectă partenerul, sunt fideli.

Sunt atrași la persoanele de sex opus de inteligență și pot fi impresionați de discuțiile profunde, originale. Le place să aibă în jur persoane de la care au ce învăța.

Compatibilitate – zodia Iris

Compatibilitate faborabilă cu toate florilor din zodiac

Numere norocoase

1, 10, 19, 28, 30, 38

Zile favorabile

Miercuri, vineri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!