Perioada: persoanele născute în zilele 1, 10, 19, 28

Cuvinte cheie: generozitate, perseverență, dinamism, idealism

Descriere

Nativii din această zodie sunt persoane idealiste, dinamice și dornice de perfecțiune. Sunt firi extrem de muncitoare, doresc să ajungă cât mai sus pe scara socială și sunt dispuși să munceasă pentru a reuși. Sunt persoane generoase, prieteni de încredere, pe care oricine și-ar dori să îi aibă alături.

Sunt persoane pe care te poți baza mereu cu încredere. Adesea însă sunt foarte critici și au tendința de a îi domina pe cei din jur. Le place să dea sfaturi și să își exprime liber punctul de vedere.

Persoane impulsive și imprudente, de cele mai multe ori nu iau în calcul posibilile riscuri și le place să se aventureze și să riște. Extrem de generoși, cu un farmec aparte și stofă de lider, au abilitatea de a îi manipula ușor pe cei din jur.

Dragoste – zodia Floarea Soarelui

În dragoste cei născuți în zilele reprezentate de Floarea Soarelui sunt persoane pasionale, dornice să își domine partenerul. Au o pasiune pentru persoanele mai slabe decât ele, pe care le pot domina cu ușurință.

De cele mai multe ori confundă pasiunea cu dragostea, de aceea se recomandă să se mai lase ghidați și de rațiune, nu doar de sentimente.

Compatibilitate – zodia Floarea Soarelui

Albăstrea, Bujor și Orhidee

Se recomandă evitarea unei relații Floarea Soarelui – Floarea Soarelui, tocmai din cauză că ambii parteneri vor dori să domine în relație.

Numere norocoase

1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

Zile favorabile

Luni și duminică – duminică fiind considerată ziua soarelui

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!