Zodia Bujor

0
2270

Perioada: persoanele născute în zilele 2, 11, 20, 29

Cuvinte cheie: pasiune, loialitate, perseverență

Descriere

Extrem de perseverenți, nativii Bujor pot ajunge cu ușurință de la perseverență la încăpățânare, reușind astfel să îi îndepărteze pe cei din jur. Spirit critic, acestor nativi li se recomandă să fie mai flexibili, să comunice mai mult cu cei din jur și să învețe să fie răbdători.

Acești nativi sunt muncitori, fiind orientați spre activități care le asigură confortul și îi țin departe de problemele financiare. Se adaptează ușor oricărei situații și reușesc să treacă peste orice problemă cu brio.

Se recomandă acestor nativi să fie mai curajoși și mai încrezători în forțele proprii, deoarece sunt capabili să reușească în orice domeniu. Din acest motiv nativii Bujor stârnesc atât admirația cât și invidia celor din jur.

Dragoste

Firi pasionale, ghidate în viață de dragoste și pasiune, au o problemă cu singurătatea. În tinerețe nativii Bujor tind să fie nestatornici, având multă iubire de dăruit.

În relațiile de dragoste pot deveni adesea posesivi și sufocanți cu partenerul. Partaneri loiali, atât timp cât simt că sunt iubiți.

Din dorința de a fi protejați în permanență și de a primi afecțiune pot deveni dependenți de partener. În momentul în care se îndrăgostesc, nativii Bujor sunt capabili de orice pentru persoana iubită.

Compatibilitate – zodia Bujor

Albăstrea, Bujor, Mac, Margaretă, Orhidee

Numere norocoase

1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42

Zile favorabile

Luni, vineri, duminică

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!