Perioada: persoanele născute în zilele 4, 13, 22, 31

Cuvinte cheie: fidelitate, stabilitate, modestie, sensibilitate

Descriere

Firi modeste și sensibile, nativii Albăstrea leagă greu prietenii și de cele mai multe ori le este greu să accepte pe cineva în cercul lor intim. Uneori rigizi, acești nativi preferă să aibă puțini prieteni adevărați pe care se pot baza mereu, în loc de nenumărate cunoștințe.

Persoane organizate și muncitoare, se dedică în totalitate proiectelor din viață, indiferent dacă este vorba despre proiecte personale sau la locul de muncă. Sunt persoane perfecționiste, atente la detalii și la cei din jur, adesea impulsive, își spun punctul de vedere cu ușurință, însă se recomandă mai mult tact în ceea ce privește acest aspect.

De multe ori nativii Albăstrea au tendința de control asupra celor din jur, însă cu intenții bune, pentru a-i ajuta pe apropiați să ia cele mai bune decizii.

Dragoste – zodia Albăstrea

Nativii Albăstrea sunt loiali și fideli în relații. Caută persoana perfectă pentru ei, iar atunci când o găsesc fac tot posibilul să o păstreze alături și să nu se despartă niciodată.

În cazul în care relația de dragoste se termină, le este extrem de greu să accepte. Acești nativi au probleme cu exprimarea sentimentelor de dragoste. Într-o relație caută în primul rând stabilitate, doresc să se simtă în siguranță.

Compatibilitate

Albăstrea, Bujor, Mac, Margaretă

Numere norocoase

1, 7, 16, 19, 20, 25, 29

Zile favorabile

Luni,sâmbătă, duminică

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!