Perioada: 20 Ianuarie – 18 Februarie

Cuvinte cheie:  altruism, idealism, inovație, răbdare, perseverență

Puncte tari: altruism, liniște, idealism, hotărâre, sinceritate,

Puncte slabe: încăpățânare, reputație îndoielnică, sarcasm

Planetă guvernatoare: Uranus

Element definitoriu: Aer

Metal: Uraniu

Culoare: albastrul cerului

Anatomie: Gambe

Descriere Zodia Vărsător

Nativii Vărsători sunt persoane altruiste, cu preocupări pentru inovație și noutăți în materie de tehnologie. Vărsătorii sunt caracterizați prin verbul „a cunoaște”, tocmai pentru că sunt dornici de a acumula cât mai multe cunoștințe.

Idealiști convinși, Vărsătorii trăiesc cu impresia că le știu pe toate și nu pot înțelege de ce restul oamenilor vor să complice anumite lucruri mai mult decât este necesar.

Femeia Vărsător este pretențioasă, motiv pentru care în relațiile de cuplu cere foarte mult. Nu se poate încrede în oricine, de multe ori testează încrederea oamenilor.

Îi face plăcere să pornească discuții cât mai elaborate doar pentru a vedea părerilor celor cu care interacționează. Îubește liberateta, iar mereu se va întoarce la parsoana care îi acceptă această latură libertină.

De obicei duce la capăt ceea ce începe. Este iubitoare și protectoare, dar în același timp poate fi dură și rece. Îi place viața bună, luxul, banii. Caută un partener sincer, frumos și cu bani.

Bărbatul Vărsător este o persoană sociabilă și prietenoasă. Este deschis la nou și îi place să aibă mereu dreptate. Îi place să fie diferit de cei din jur, iar în relația de cuplu este capabil de multe nebunii.

Bărbatului Vărsător îi place să se implice în acțiuni de voluntariat.

Acesta se îndrăgostește prima oară de inteligența unei femei, apoi de aspectul său. Își dorește în viața sa o femeia inteligentă, rafinată și care să îi accepte nebuniile. Nu îi place să fie constrâns, acționează atunci când simte.

Copiii Vărsător sunt de cele mai multe ori plini de energie și extrem de jucăuși. Au obiceiul de a prelua din comportamentele celor din jur, de aceea se recomandă ca acesta să fie crescut într-un mediu favorabil, fără vicii. Le place să învețe constant și să descopere lucruri noi, însă nu le plac regulile și restricțiile.

Dragoste Zodia Vărsător

Nativii Vărsător nu manifestă un interes prea ridicat pentru relațiile de dragoste. Afecțiunile acestora nutresc de cele mai multe ori sentimente idealiste și lipsite de interes.

În relațiile de cuplu se preocupă mai mult de propria persoană, au obiceiul de a fi egoiștii. Din acest motiv partenerii de cuplu suferă de cele mai multe ori, iar relațiile se sfârșesc. Vărsătorii nu sunt familiști, iar fidelitatea nu li se potrivește. Pentru acești nativi relația de dragoste este tot o prietenie, rare sunt momentele în care manifestă dispoziții sentimentale.

Cu toate acestea, în sinea sa, Vărsătorul visează la partenerul ideal și la relația perfecta.

Compatibilitate Zodia Vărsător: Vărsător, Gemeni, Balanță

Bani Zodia Vărsător

Cu abilități de lider, Vărsători se bazează pe prietenie în îndeplinirea idealurilor. Au idei multe despre cum ar putea face bani, însă acestea sunt de cele mai multe ori progresiste și greu de realizat.

Adesea Vărsătorii își schimbă ideile și obiectivele. Tocmai din acest motiv nu pot ajunge la succese prea mari pe plan financiar. Nu le place ca alte persoane să se bage în afacerile lor și nici nu agrează persoanele care nu împărtășesc aceleași idei ca ei.

Meserii potrivite

Vărsătorii reprezintă viitorul, dezvoltarea. De aceea sunt potriviți în domenii precum cercetare, aviație, exploatare, inovație, marketing, învățământ, informatician, astrologie, psihologie, publicistică.

Vedem însă Vărsători și în meserii legate de politică și de organisme internaționale, precum O.N.U., U.N.E.S.C.O.

Sănătate

Vărsătorii au obiceiul de a trăi cu capul în nori, iar în momentele în care simt că le este încălcată liberateta devin haotici și anxioși.

De-a lungul vieții Vărsătorii sunt predispuși la afecțiuni produse la nivelul picioarelor și gambelor. Bolile pe care le pot manifesta sunt varice, diverse probleme sangvine, anemie, leucemie, diverse afecțiuni ale sistemului nervos, răni la nivelul picioarelor sau a gleznelor.

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

  • 20 Ianuarie – 3 Februarie: Bivol
  • 4 – 18 Februarie: Tigru

Zodiacul grecesc:

  • 20 Ianuarie – 12 Februarie: Centaur
  • 13 – 18 Februarie – Harpie

Zodiacul arboricol:

  • 20 – 24 Ianuarie – Ulm
  • 25 Ianuarie – 3 Februarie – Chiparos
  • 4 – 8 Februarie: Plop
  • 9 – 18 Februarie: Curmal

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!