Perioada: 21 Aprilie – 20 Mai

Cuvinte cheie:  tradiționalism, securitate, posesiune, tenacitate, confort

Puncte tari: realism, prudență, tărie de caracter, răbdare

Puncte slabe: lăcomie, gelozie, posesivitate

Planetă guvernatoare: Venus

Element definitoriu: Pământ

Metal: Cupru

Culoare: Verde

Anatomie: Gât

Descriere Zodia Taur

Taurul este unul dintre cele mai moderate semne zodiacale. Este un semn fix, persoanele născute în zodia Taurului sunt de cele mai multe ori încăpățânate și insitstente, prudente, statornice și au o răbdare de fier.

De cele mai multe ori Taurii sunt ființe plăcute, își respectă cuvântul și sunt extrem de muncitori. Sunt persoane binevoitoare și rafinate. La pol opus, Taurii pot fi geloși nestatornici, încăpățânați și leneși.

Taurul este carcaterizat de verbul „a avea” și se evidențiază prin dorința de acumulare a bunurilor materiale, dorința de a poseda cât mai multe bogății.

Femeia Taur  este suficient de puternică încât reușește mereu să ducă la capăt ceea ce începe. Este activă, nu se ferește de muncă. Adesea face compromisuri cu privire la timpul petrecut în familie.

Superstițioasă și bazată pe instinct, femeia Taur de multe ori nu ține cont de părerea celor din jur și nu comunică altora ideile și planurile pe care le are.

Este extrem de iubitoare și protectorate cu familia și cu prietenii, este mereu pregătită să îi apare pe cei dragi. Uneori își poate face prieteni în funcție de interesele pe care le are.

Are o personalitate seducătoare, reușește să fie mereu în centrul atenției. Își alege partenerul de cuplu cu atenție și are nevoie de timp pentru a se hotărî dacă poate trece la nivelul următor cu acesta.

Bărbatul Taur  este extrem de răbdător, mai ales în plan sentimental. Acesta este de cele mai multe ori plin de afecțiune, se îndrăgostește la prima vedere, chiar dacă nu recunoaște.

Este devotat, va analiza bine acțiunile și se va gândi mereu atât la binele propriu cât și la binele familiei și a prietenilor. Adept al stabilității, uneori îi face plăcere ca altcineva să îi spună ce anume să facă.

Uneori este tăcut, însă de fapt își pregătește strategii pe care să le pună în aplicare. Este o persoană statornică, are nevoie de stabilitate în viața sa, mai ales pe plan sentimental. Își dorește o parteneră de viață sinceră și iubitoare, hotărâtă și devotată.

Stabilitatea îl face pe bărbatul Taur să nu accepte schimbări, reacționează urât și refuză să se adapteze acestora. Este extrem de încăpățânat.

Copilul Taur este încăpățânat și de cele mai multe ori introvertit. Are abilități artistice, se recomandă să fie îndrumați către artele frumoase. În momentul în care i se promite ceva și promisiunea nu este îndeplinită, acesta se închide în el și suferă.

Dragoste Zodia Taur

Nativul Taur este puternic, atunci când este lăsat în voia sa este liniștit, însă se înfurie în momentul în care este întărât. Dorința de a poseda se manifestă în cadrul nativilor din Taur și la capitolul dragoste.

De cele mai multe ori Taurii sunt fideli în relațiile de cuplu, sunt iubitori, calmi și protectori. Nu agrează gelozia și certurile. Sunt firi conservatoare, iar atunci când iubesc se dedică total partenerului.

Pe de altă parte, întâlnim și nativi Taur infideli și extrem de geloși. Se înfurie atunci când partenerul pune multe întrebări și pălăvrăgește.

Compatibilitate Taur:  Taur, Fecioară, Capricorn

Bani Zodia Taur

Taurul este un adept al faptelor, nu crede în vorbe și în promisiuni deșarte. Se ține mereu de cuvânt, de regulă își focalizează energia pe muncă și pe carieră. Deviza Taurului este „totul sau nimic”.

Nu se sperie și nu se lasă intimidat de eșecuri, acestea îl întăresc și are încredere că se va redresa. Se dedică muncii, lucrează cu dăruire și apreciază caliatea muncii, nu cantitatea.

Meserii potrivite

Nativul Taur este potrivit pentru profesii în domeniul bancar, profesii legate de restaurație, gastronomie, horticultură, medicină – mai ales domeniul O.R.L. sau stomatologic.

Taurul este de asemeni potrivit pentru profesii ce țin de domeniul artistic: arhitectură, design, muzică.

Sănătate Zodia Taur

Taurul are o pasiune pentru somn. Acesta obișnuiește să muncească până la epuizare, motiv pentru care starea de sănătate îi este adesea afectată.

Cea mai sensibilă parte a corpului unui Taur este gâtul. Taurul poate manifesta afecțiuni precum amigdalita, gușa, oreion, laringită, anghină. Femeile din zodia Taur sunt predispuse la boli ovariene.

Citește caracteristici principale ale nativilor in Corespondenta Taur cu zodii

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

Zodiacul grecesc:

Zodiacul arboricol

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!