Perioada: 24 Octombrie – 23 Noiembrie

Cuvinte cheie: calm, încredere, curaj, sarcasm, zgârcenie

Puncte tari: tenacitate, energie, optimism, inteligență, devotament

Puncte slabe: răzbunare, egoism, frivolitate

Planetă guvernatoare: Pluton

Element definitoriu: Apă

Metal: Plutoniu

Culoare: Roșu, negru

Anatomie: Organele genitale

Descriere Zodia Scorpion

Semn de apă, Scorpionul indică persoane calme, inteligente, cu multă sexualitate. Cei din Scorpion sunt persoane atente la detalii, dedicați și sufletiști. La o aspectare dizarmonică întâlnim însă Scorpioni răutăcioși, care rănesc.

Sunt caracterizați de verbul „a dori”, sunt buni observatori și au soluții realiste pentru orice problemă. Aceștia folosesc adesea umorul pentru a-și ascunde supărarea.

Femeia Scorpion este modestă, își dorește ca în societate să treacă neobservată. În cazul în care iese însoțită, cu siguranță și-a instruit partenerul cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl aibă.

Își dorește să rămână neutră în orice situație, dar îi place să privească cum epatează alții. Are un simț al intuiției foarte bine dezvoltat, nu tolerează minciunile. În cazul în care și-a dat seama de faptul că cineva înceracă să profite de bunătatea sa nu va acționa, ci doar va pune paie pe foc astfel încât persoana respectivă să înțeleagă că strategia i-a fost descoperită.

Îi face satisfacție să se joace cu mintea oamenilor, este o fire analitică și își dă seama destul de repede de intențiile celor cu care interacționează. De cele mai multe ori este o persoană amabilă, o prietenă de încredere. În dragoste este corectă și dorește să aibă alături un bărbat puternic, capabil de a conduce relația.

Bărbatul Scorpion este considerat cel mai pasional bărbat din zodiac, este dornic de cunoaștere și nu se sperie de nimeni și de nimic. Este un bărbat al extremelor, poate trece repede de la o stare la alta. Este imprevizibil și îi place să impună frică.

În viață bărbatul Scorpion se bazează pe instinct și pe intuiție. Atunci când se îndrăgostește este foarte energic. Îi place să intre în mintea femeii de lângă el, să o „hipnotizeze” fără ca aceasta să își dea seama. În cazul în care partenera va dori să facă o schimbare de comportament o va șantaja, folosindu-se de punctele ei slabe.

Îi place să facă multe cuceriri, însă niciodată nu va renunța la familia care îl așteaptă acasă. Relația cu bărbatul Scorpion nu este ușoară, femeia care a trecut printr-o astfel de relație poate afirma faptul că a trecut prin iad și prin rai.

Copilul Scorpion este educat astfel încât să aibă responsabilitate și respect pentru principiile morale și etice. De mic trebuie învățat să îi respecte pe cei din jur. Atunci când greșește trebuie coractat cu blândețe și înțelepciune.

Dragoste Zodia Scorpion

Nativii Scorpion sunt foarte senzuali și nesățioși. Uneori pot fi batjocoritori, sadici și purtători de intrigi. Promit o viață plină de plăcere și intensitate, alături de un partener Scorpion este greu ca cineva să se plictisească.

Scorpionii sunt greu de controlat în relația de cuplu, deoarece sunt greu de citit. Când se îndrăgostesc protejează persoana iubită. Nu le pace să dea explicații despre sentimentele lor, sunt misterioși.

Sunt pasionali, curioși și curajoși. În familie au nevoie de aprobare, respect și loialitate. Nu îi place să fie mințit, iar cei care o fac vor fi pedepsiți.

Compatibilitate Scorpion:  Rac, Scorpion, Pești

Bani Zodia Scorpion

Nativii Scorpion știu cum să facă bani și cum să îi țină sub control, având o lăcomie de neînchipuit. Le place să dețină putere, să fie lideri și să îi pedepsească pe cei care nu le sunt loiali.

Din cauza nemulțumirilor personale riscă să piardă sume mari de bani. Sunt sarcastici, acest lucru fiind pentru ei echivalentul umorului.

Caută să se înconjoare doar de persoane motivate și de încredere, pentru că nu se pot încrede în oricine. Sunt firi circumspecte, vor să știe totul dar nimeni să nu știe nimic despre ei.

Meserii potrivite

Nativilor Scorpion nu le place să fie în rolul angajatului, le place să dea ordine. Sunt potiviți așadar în poziții de conducere, în poliție, în domeniul militar.

Scorpionii ar putea profesa cu succes ca psihanaliști, medium, magicieni, atomiști, om de știință, farmaciști, sudori, herpctologi, paznici, speologi, scafandri.

Sănătate Zodia Scorpion

La capitolul sănătate nativii Scorpion se pot epuiza sexual dacă nu își controlează pornirile erotice. Energia sexuală este legată de energia din rinichi, de care întreg corpul are nevoie.

În cazul în care nativii Scorpion folosesc energia doar pentru plăcerile frivole, riscă să se confrunte cu o serie de disfuncții la nivel fizic, emotional și mental.

Au o sensibilitate mărită organele de excreție și părțile sexuale ale corpului.

Sunt predispuși la boli precum hernie, boli venerice, disfuncții ale aparatului reproducător și excretor, acnee, herpes, lupus, hemoroizi, probleme ale glandei tiroide.

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

Zodiacul grecesc:

  • 24 Octombrie – 23 Noiembrie: Sfinx

Zodiacul arboricol

  • 24 Octombrie – 12 Noiembrie: Nuc
  • 12 – 23 Noiembrie: Castan

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!