Perioada: 24 Noiembrie – 21 Decembrie

Cuvinte cheie: optimism, onestitate, grabă, secretoșenie

Puncte tari: sinceritate, generozitate, sociabilitate, creativitate, independență

Puncte slabe: mândrie, sfidare, grabă

Planetă guvernatoare: Jupiter

Element definitoriu: Foc

Metal: Staniu

Culoare: Bleu-regal

Anatomie: Coapse

Descriere Zodia Săgetător

Săgetătorul indică persoanele sincere și superficiale. De cele mai multe ori sunt persoane de cuvânt, sunt corecți și fideli. La o aspectare dizarmonică însă, întâlnim Săgetători aventurieri, împătimiți ai pariurilor.

Caracteristica Săgetătorului este „a înțelege”, le place să aibă discuții lungi, le plac călătoriile, domeniile oculte și filosofia.

Femeia Săgetător este una dintre cele mai optimiste native ale zodiacului. Este dornică de cunoaștere, nu epatează și își cunoaște foarte bine limitele. Are o pasiune pentru tot ce este misterios.

Știe cum să pună problema astfel încât să îi facă pe cei din jur să i se destăinuie. Creează impresia că este expertă în absolut orice.

Este independentă, are nevoie în viața ei de un partener care să îi respecte deciziile. Nu suportă gelozia, iar dacă i se fac reproșuri legate de fidelitatea sau de devotamentul său, se va îndepărta.

Este imprevizibilă, îi plac călătoriile, antichitățile și istoria.

Bărbatul Săgetător  este cel mai sincer și optimist nativ al zodiacului. Îi place să călătorească, mai ales în stăinătate. Îi place să facă surprize și se așteaptă la rândul său să fie surprins.

Îi place să desfășoare activități în aer liber, să fie mereu în conctact cu persoane noi. Se îndrăgostește la prima vedere și este în stare să renunțe la tot pentru persoana iubită.

Are adesea obiceiul de a începe lucruri noi pe care nu reușește să le finalizeze. Va căuta să aibă alături o parteneră perfecționistă, care să preia și responsabilitățile lui.

Copilul Săgetător iubește sportul și este de cele mai multe ori neastâmpărat. Sunt energici, iar sportul îi ajută să își consume energia și le liniștește mintea. Dacă sunt mințiți își pierd încrederea. Nu le place să li se spună ce trebuie să facă, sau în ce mod.

Dragoste Zodia Săgetător

În dragoste nativii din Săgetător sunt temperamentali, își înfrânează pornirile extraconjugale. Sunt printre cei mai fideli nativi ai zodiacului, însă nu vor sta într-o relație în care sunt controlați.

Atunci când se confruntă cu probleme în dragoste suferă extrem de mult. Nu acceptă să fie părăsiți sau înșelați. Atunci când se îndrgostesc renunță la tot și se dedică relației.

Nu le plac dramele și nu merg cu ascunzișuri, nu se prefac și nu exagerează de dragul romantismului. În adâncul sufletului sunt persoane foarte sentimentale. Păstrează chiar și cele mai neînsemnate amintiri.

Nu sunt adepții cuvintelor romantice, însă uneori au scurte momente sentimentale. Nu îi interesează emoțiile, ci deducțiile logice. Își oferă cu greu inima cuiva, dar când o fac iubesc cu responsabilitate.

Compatibilitate Săgetător:  Berbec, Leu, Săgetător

Bani Zodia Săgetător

Săgetătorii au o voință de fier și le place să facă din imposibil, posibil. Au spirit aventurier, iar optimismul îi ajută să treacă pentru diverse obstacole cu curaj și încredere.

Stresul nu îi sperie, vor să știe tot ce se întâmplă la locul de muncă. Au o minte dinamică cu care reușesc să își creeze strategii de succes. Uneori gândesc prea mult, de aceea unele decizii pe care le iau pot fi întârziate.

Își doresc apreciere și admirație de la cei din jur, își fac treaba cu seriozitate, nu le plac lingușelile și evită confruntările pe tema banilor. Primește aprecieri în străinătate, unde îi merg foarte bine afacerile.

Meserii potrivite

Fiind apreciat peste hotare, Săgetătorul s-ar potivi în comerțul international, în logistică și în achiziții.

Profesiile potrivite pentru nativii Săgetător: geometru, filosof, traducător, teolog, profesor universitar. Domeniul medicinei, mai exact medic specialist în hematologie, în cardiologie.

Sănătate Zodia Săgetător

Fără să conștientizeze, nativii Săgetător se suprasolicită mental. Agitația mentală poate duce la stări de oboseală extreme.

Nu își pot controla gândurile, iar din acest motiv le este greu să se odihnească. Vorbesc mult și le place să parieze, ceea ce îi obosește.

Zona coapselor este cea mai sensibilă parte a corpului nativilor din Săgetător.

Se pot confrunta cu probleme de sciatica, reumatism, accidentări în zona coapselor, accidente sportive, sau boli ale ficatului.

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

Zodiacul grecesc:

Zodiacul arboricol

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!