Perioada: 22 Iunie – 23 Iulie

Cuvinte cheie: sensibilitate, patriotism, instabilitate, susceptibilitate, capriciu

Puncte tari: receptivitate, creativitate, traditionalism, tenacitate

Puncte slabe: lipsă de încredere în sine, sentimentalism exagerat

Planetă guvernatoare: Luna

Element definitoriu: Apă

Metal: Argint

Culoare: Alb

Anatomie: Piept

Descriere Zodia Rac

Nativul Rac este unul dintre cei mai tradiționaliști nativi ai zodiacului. Este atașat de familie, este receptiv la suferința celor din jur. Este binevoitor și creativ, de cele mai multe ori are înclinații artistice.

La o aspectare dizarmonică, întâlnim nativi Rac leneși, susceptibili, cărora le place să fabuleze, nu își păstrează cuvântul și sunt vicioși.

Verbul caracteristic al nativului Rac este „a simți”. Racul este extrem de tenace în atingerea obiectivelor stabilite.

Nu îi place să vorbească despre propria persoană și este capabil să păstreze secrete. Deși în interior poate fierbe, la exterior va afișa un zâmbet pașnic.

Femeia Rac este cea mai familistă femeie a zodiacului. Activitățile pe care le desfășoară sunt bazate pe instinct, pe credulitate și pe iubire.

Atunci când începe o relație, femeia Rac poate părea indiferentă, însă atunci când va fi convinsă că partenerul o dorește în viața sa, devine extrem de iubitoare. Aceasta este dependentă de persoanele de care este atașată.

Când se simte nesigură sentimental poate recurge la șantaj și la manipularea partenerului.

Are un simț al umorului foarte bine dezoltat, uneori poate fi sarcastică, însă doar atunci când este într-un cerc restrâns de prieteni. Este răzbunătoare, obișnuiește să ducă la sfârșit planurile și îi place să se bucure de succes.

Bărbatul Rac este un adevărat cuceritor. Acesta știe să se facă plăcut, este un cavaler și se poate face dorit de orice femeie.

Face tot ce îi stă în putință pentru a face o primă impresie bună. Își proiectează o anumită imagine pe care o afișează astfel încât să poată vrăji de la prima întâlnire. Adevărul despre bărbatul Rac este că în felul acesta reușește să își protejeze sensibilitatea și vulnerabilitatea.

Este înțelegător și vesel, dispus să asculte și să dea sfaturi. Are schimbări dese de comportament, iar uneori se poate închide în el și poate deveni mai puțin comunicativ. Are obiceiul de a-și ascunde sentimentele și își dorește alături o parteneră care să îi ofere sprijin constant, să îl încurajeze și să îi ofere multă iubire.

Copilul Rac este sensibil, iar uneori este lacom. În cazul în care nu este supravegheat și pus la punct atunci când trebuie, copilul Rac poate depăși normele unei diele echilibrate și poate provoca nenorociri.

Dragoste Zodia Rac

Nativii Rac sunt printre cei mai familiști și fideli nativi ai zodiacului. Persoane sensibile, Racii culeg marile satisfacții în iubire din cercul familiei.

Oscilează între oferirea de multă atenție partenerului de cuplu și tratarea acestuia cu indiferență. Uneori, din dorința de a proteja Racul are tendința de a minți și de a face multe sacrificii.

Racul este schimbător, își schimbă dispoziția zilnic, de aceea are nevoie alături de o persoană extrem de răbdătoare și înțelegătoare.

Compatibilitate Rac: Rac, Scorpion, Pești

Bani Zodia Rac

Racul reușește mereu să obțină ceea ce își dorește, printr-un stil aparte: așteaptă în apropiere până în momentul în care apare lucrul pe care îl dorește.

Are idei fixe pe care nimeni nu i le poate schimba. Nu acceptă ca cineva să intervină în afacerile sale. Este atras de oamenii de succes.

Atunci când apar probleme preferă să se îndepărteze de ele și să le privească dintr-o perspectivă de ansamblu până găsește o soluție. Abia atunci le confruntă. Uneori egoist, nu îi place să împartă cu alții ceea ce este al său.

Meserii potrivite

Nativii Rac sunt potriviți în domenii ce implică apa, lichidele, cum ar fi vânzarea de băuturi.

Sunt potriviți în grădinițe, lucrul cu copiii, cu vânzarea de jucării și jocuri. Racii s-ar descurca foarte bine în domenii ce implică istoria, tradiția.

Sănătate Zodia Rac

La capitolul sănătate nativii Rac pot manifesta afecțiuni din cauza meselor neregulate. Acestea le pot provoca tulburări digestive, de aceea este recomandat să nu consume alimente imediat după ce au fost scoase din frigider și de asemenea să mănânce zilnic o mâncare caldă.

Manifestă sensibilități în zona pieptului, organele sensibile fiind pieptul, stomacul, bronhiile și sânii.

Sunt predispuși la boli precum perturbări digestive, astm, boli la nivelul sistemului limfatic, instabilitate mentală.

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

  • 22 Iunie – 6 Iulie: Cal  
  • 7 – 23 Iulie: Capră

Zodiacul grecesc:

Zodiacul arboricol

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here