Perioada: 19 Februarie – 20 Martie

Cuvinte cheie:  intuiție, hărnicie, mărinimie, sensibilitate

Puncte tari: altruism, înțelepciune, intuiție, încredere, discreție

Puncte slabe: dezordine, mândrie, melancolie

Planetă guvernatoare: Neptun

Element definitoriu: Apă

Metal: Mangan

Culoare: Bleumarin

Anatomie: Picioare

Descriere Zodia Pești

Nativii Pești sunt visătorii zodiacului. Sunt caracterizați de verbul „a crede”, sunt creduli, ușor naivi chiar, săritori și altruiști. Le place să ofere ajutor celor din jur. De asemenea, atunci când sunt ajutați nu uită și întorc la rândul lor ajutorul celor care i-au susținut când au fost la ananghie.

Nativii Pești sunt de regulă filantropi și mărinimoși, iar la o aspectare dizarmonică aceștia pot fi extrem de dezordonați, dau greș în aproximativ tot ce fac.

Au o intuiție bună pe care se pot baza cu încredere.

Femeia Pești este plină de afecțiune și de devotament. Deși aceasta încearcă să pară dură, este foarte sensibilă. De multe ori chiar sensibilitatea puternică este responsabilă pentru st[rile depresive ale nativei Pești.

Ajunge adesea la stări de depresie deoarece este credulă. În unele momente dorește schimbarea stilului de viață și detașarea de trecut, dar pentru asta are nevoie de ajutor de la alte persoane.

Are nevoie de afecțiune, de consolare. Își dorește alături de ea un bărbat care să o protejeze și căruia să i se poată încredința total.

Bărbatul Pești simte când urmează să intre într-o relație serioasă care îi poate schimba viața. Bărbatul Pești este liniștit, nu îi plac bârfele și își dorește să trăiască în pace.

În tinerețe există posibilitatea ca bărbații Pești să dorească să impresioneze cât mai mult, au diverse ieșiri, dar ajunși la maturitate se îndepărtează de toată agitația. Se pot implica atât de mult într-o relație încât să preia responsabilități asupra familiei partenerei.

Copilul Pești este extrem de naiv și curios. Acesta trebuie educat și învățat să păstreze curățenia. Este visător, motiv pentru care trebuie foarte bine disciplinat.

Dragoste Zodia Pești

Extrem de visători și în relația de cuplu, nativii Pești sunt delicați și dezinteresați. Au frecvent stări de nostalgie.

Adesea nativii Pești se consideră neînțeleși de partaner și nu se mulțumesc cu puțin.

Visează la o relație misterioasă, magică, în care să existe o înțelegere perfecta cu partenerul. Au o pasiune pentru neprevăzut și pentru aventură, dar și pentru persoanele mai dure.

Se așteaptă ca partenerul de cuplu să ofere totul. În cazul suferințelor din dragoste, nativii Pești își protejează inima și se deschid doar în fața unor persoane cu totul special.

Compatibilitate Pești: Pești, Rac, Scorpion

Bani Zodia Pești

De regulă nativii Pești nu acceptă să li se spună ce să facă, motiv pentru care de cele mai multe ori lucrează mai bine pe cont propriu.

Pentru a lucra, Peștii au nevoie de un impuls, au nevoie de o motivație extrem de bună sau de un motivator. Dacă primește critici le ia personal și nu poate trece peste ele fără suferință.

La locul de muncă preferă exprimarea prin fapte, nu este adeptul comunicării, acesta fiind principalul motiv pentru care Peștii nu pot lucra în echipă. Sunt extrem de sensibili, iar certurile din cauza banilor îi scot din echilibru și îi frustrează.

Meserii potrivite

Peștii sunt potriviți pentru lucrul individual, în spații închise. Potrivite sunt profesiile din închisori, spitale, laboratoare, biserică, psihologie, psihoterapie, pedagogie.

Sănătate Zodia Pești

Peștii sunt foarte visători și au multe gânduri negative. Din această cauză pot manifesta probleme cu odihna. Pentru a face față acestor afecțiuni se recomandă relaxarea prin ascultarea de muzică ambientală.

Sunt predispuse la afecțiuni tălpile, circulația sangvină și sistemul limfatic.

Peștii pot manifesta afecțiuni legate de sistemul nervos, sistemul limfatic sau osos, boli de sânge, alcolism, nevroze.

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

Zodiacul grecesc:

  • 19 Februarie – 20 Martie: Harpie

Zodiacul arboricol

  • 19 – 28 Februarie: Pin
  • 1 – 10 Martie: Salcie
  • 11 – 20 Martie: Tei

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!