Perioada: 23 Iulie – 22 August

Cuvinte cheie:  pasiune, dragoste, încredere, autoritate

Puncte tari: loialitate, curaj, carismă, motivație, generozitate

Puncte slabe: mândrie, aroganță, impulsivitate

Planetă guvernatoare: Soare

Element definitoriu: Foc

Metal: Aur

Culoare: Galben

Anatomie: Inima

Descriere Zodia Leu

Leul este semnul zodiacal care indică pasiunea și dragostea. Este o persoană hotărâtă, are abilități de lider, este generos, sincer și cald. La o aspectare dizarmonică însă, întâlnim nativi Leu dictatori, duri, mândri și risipitori.

Verbul nativului Leu este „a voi”, acesta îndreptându-se spre obiectivele propuse fără ca orice altceva să îl oprească.

Femeia Leu are parte de succes în orice domeniu. Extrem de seducătoare, aceasta reușește să se facă înțeleasă doar din priviri. Uneori femeia Leu se poate simți dezamăgită de alegerile făcute, întrucât partenerul nu este la nivelul așteptărilor ei.

Deși în primă instanță poate părea egoistă, este în stare să sacrifice multe pentru cei dragi. Este înconjurată de lumea bună, îi place să fie informată și știe cum să se distreze.

Unori poate deveni arogantă, însă doar din cauza faptului că nu cunoaște interlocutorul și dorește să domine. Cheltuie mult, are obiceiul de a arunca cu bani pe lucruri inutile care de cele mai multe ori nu îi folosesc.

Are nevoie de protecție și de ocrotire, îi place să fie răsfățată. Este sinceră și devotată.

Bărbatul Leu  este plin de viață, inteligent și șarmant. Este atras de femeile care nu cedează prea ușor, îi face plăcere să se joace cu mintea unei femei până o cucerește.

Îl caracterizează sinceritatea, motiv pentru care alege să aibă în jur persoane sicere și devotate, gata să-l ajute în orice moment. Deși are multe cunoștinte, puțini îi sunt prieteni adevărați.

Îi place luxul, de cele mai multe ori bărbatul Leu are o pasiune pentru a colecționa mașini. Nu îi place rutina, ba chiar îi face plăcere să fie supus la diverse teste în relația de cuplu.

Copilul Leu  va fi învățat că modestia este o dovadă a curajului și a puterii, nu o slăbiciune. Generozitatea excesivă a copilului Leu îl poate determina să facă anumite cheltuieli, de aceea trebuie oprit din această tendință, iar pornirile nestăpânite către distracție trebuie ținute în frâu.

Dragoste Zodia Leu

În dragoste nativii Leu sunt aprinși și drăgăstoși. Știu cum să se distreze și să creeze un ambient plăcut în căminul conjugal. Sunt pasionali și nu pot trăi fără dragoste.

Sunt energici și încrezători în propria persoană, iar asta îi ajută în relație. Le place independența dar în dragoste sunt dispuși să se sacrifice de dragul iubirii și să petreacă cu aceasta mai mult timp.

Leul are nevoie în viața sa de o persoană serioasă, care să îi ofere dragostea cuvenită. Își va iubi și mai mult partenerul de cuplu dacă acesta nu se va băga în treburile sale și îi va respecta spațiul personal.

Acordă a doua șansă în relație, dar nu și pe a treia. Atâta vreme cât primește tot ce are nevoie va fi fidel. Se mândrește cu persoana iubită și se afișează cu ea în societate.

Are nevoie de admirație și de atenție, dar numai de la persoanele care îl interesează. Îi place să domine în relație și să simtă puțină gelozie din partea persoanei iubite.

Compatibilitate Leu: Berbec, Leu, Săgetător  

Bani Zodia Leu

Leul are spirit de lider, oriunde apare are o alură de comandant. Îl bucură atunci când cei din jur iau în calcul sfaturile sale. Este creativ și are idei bune.

În cazul în care sunt în postura de angajați și nu primesc admirația și atenția cuvenită își vor schimba locul de muncă până vor găsi locul de muncă potrivit.

Îi plac mediile elitiste și se asociază cu persoanele care ocupă funcții înalte. Se simt bine în funcțiile de conducere în care au posibilitatea de a se manifesta. Nu le plac lingușelile, se înfurie repede și se calmează la fel de repede.

Meserii potrivite

Pentru acești nativi sunt potrivite profesiile: medic cardiolog, terapeut, director, administrator, expert, muzeograf, optician, domenii care au legătură cu aurul, arta, timpul liber.

Sănătate Zodia Leu

Nativii Leu trebuie să acorde mai multă importanță sănătății inimii și nu ar strica dacă și-ar lua mai des tensiunea. Toamna și iarna au des momente de epuizare.

Cele mai sensibile părți ale corpului sunt inima și coloana vertebrală.

Leii sunt predispuși la probleme cardiace, boli de rinichi, afecțiuni la nivelul măduvei spinării sau la nivelul glandei tiroide.

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

Zodiacul grecesc:

Zodiacul arboricol

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!