Perioada: 21 Mai – 21 Iunie

Cuvinte cheie:  sinceritate, energie, curaj, risipire, mobilitate

Puncte tari: rafinament, pricepere, altruism, adaptare

Puncte slabe: superficialitate, dezordine, agitație

Planetă guvernatoare: Mercur

Element definitoriu: Aer

Metal: Mercur

Culoare: Policromie

Anatomie: Brațe

Descriere Zodia Gemeni

Gemenii sunt persoane simpatice, sociabile, pasionate de călătorii scurte. Au un caracter dual, se pot adapta oricărei situații. Sunt extrem de pricepuți și dibaci. Nativii Gemeni sunt atruiști, amabili, au gusturi fine și sunt atrași de tot ce este frumos.

La o aspectare dizarmonică întâlnim nativi Gemeni agitați și dezordonați, care au tendința de a începe multe activități pe care să le lase neîncheiate.

Verbul caracteristic Gemenilor este „a gândi”. Își fac fel și fel de gânduri, se frământă din orice, iar caracteristica lor este „expresia orală sau scrisă”.

Femeia Gemeni este văzută de cei din jur ca o persoană extrem de sociabilă care le știe pe toate. Este extrem de extrovertită, simte mereu nevoia de a intervene cu completări în discuții. Acest lucru îi poate obosi pe interlocutori, iar în timp nativa din Gemeni poate ajunge să fie evitată de cei din jur.

Una dintre marile probleme ale acestei native este că nu poate ține un secret, deoarece mereu are nevoie de subiecte de discuție. Superficialitatea de care dă uneori dovadă îi face pe cei din jur să se ferească să îi comunice anumite lucruri. Uneori își dă seama că exagerează, însă de cele mai multe ori o face prea târziu.

De cele mai multe ori se îndrăgostește la prima vedere și are obiceiul de a încerca să schimbe viața celor din jur. Se recomandă nativelor Gemeni să acorde mai multă importanță propriei persoane și să se axeze mai puțin pe schimbarea celor din jur.

Bărbatul Gemeni este o persoană sinceră, curajoasă, plină de energie. Este spontan și optimist. Uneori sinceritatea Gemenilor este prea dură, însă umorul cu care au fost înzestrați îndulcește situația.

Este sufletul petrecerii, știe să se simtă bine și să se distreze. Este pasionat de tot ce îl înconjoară, îi place să discute despre viață și să fie provocat la discuții cât mai intense. Atunci când își alege o parteneră de viață este atras prima oară de inteligență.

Acționează de cele mai multe ori pe baza instinctului, nu este genul de persoană care să analizeze prea mult timp lucrurile. Preferă să acționeze în loc să gândească și să conceapă strategii.

Bărbatul Gemeni obișnuiește să facă favoruri, complimente, surprize și se așteaptă să primească și el. Ba chiar mai mult, se înfurie atunci când nu primește gesturi asemănătoare celor pe care le oferă.

Copilul Gemeni are nevoie de mic de multă disciplină și de coordoare în derularea activităților. Are tendința de a începe mai multe lucruri deodată, de aceea este nevoie ca părinții să coordoneze activitățile. În caz contrar copilul Gemeni va crește dezordonat.

Dragoste Zodia Gemeni

În ceea ce privește partea amoroasă, nativii din Gemeni își schimbă adesea obiectivele. Aceștia sunt atrași de inteligența și sufletul unei persoane, aspectul fizic fiind mai puțin important.

Se încred în aproapele lor, motiv pentru care pot trece prin decepții și insuccese. Firi independente, nu pot fi ținute sub control. Atunci când se îndrăgostesc, Gemenii o fac cu toată ființa, se dedică total și fac tot ce le stă în putință pentru fericirea partenerului.

Firi extrem de curioase, unori își pot obosi partenerul cu întrebări. Acest lucru se întâmplă însă doar când nativii Gemeni se simt confortabil cu persoana respectivă.

Nu pot sta prea mult timp supărați pe partener, însă dacă sunt dezamăgiți scot persoana respectivă de la inimă și  o tratează cu indiferență.

Compatibilitate Gemeni: Gemeni, Balanță, Vărsător

Bani Zodia Gemeni

Nativii Gemeni sunt îndemânatici, iar atunci când au de rezolvat ceva depun toate eforturile necesare. Nu le place să aștepte, asta din cauza faptului că sunt agitați mental.

Atunci când ceva nu merge conform așteptărilor pe care le au, abandoneză ideea fără părere de rău. Se plictisesc repede când lucrurile merg încet. Fug de rutină, sunt energici și consideră că viața trebuie trăită pe deplin.

Gemenii nu ar fi cei mai potriviți pe posturile de lider, tocmai din cauză că nu au răbdarea necesară. Nu acceptă faptul că nu toți oamenii gândesc la fel de repede, ar fi lideri duri.

Meserii potrivite

Nativii din Gemeni ar fi potriviți pentru munca la birou: funcționari, secretari.

Gemenii sunt potriviți pentru meserii care implică scrisul, comunicarea: scriitori, jurnaliști, PR, dactilografi, vânzări, comerț.

Meserii din domeniul medicinei și al sportului: pneumologie, domeniul cardiovascular, tenis, cliclism.

Sănătate Zodia Gemeni

Obsesia pentru posibile dereglări poate provoca nativilor Gemeni diverse boli. Există pericolul de îmbolnăvire atunci când observă simptome la alte persoane, iar ulterior le reaplică în ființa lor.

Părți ale corpului sensibile: brațele, pieptul, umerii, glandele suprarenale.

Sunt predispuși la boli precum: afecțiuni nervoase, astm, pneumonie, fracturi ale degetelor de la mână, afecțiuni biliare.

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

  • 21 Mai – 5 Iunie: Șarpe
  • 6 – 21 Iunie: Cal

Zodiacul grecesc:

Zodiacul arboricol

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!