Perioada: 23 August – 22 Septembrie

Cuvinte cheie:  precauție, inteligență, încredere, scepticism, inflexibilitate

Puncte tari: loialitate, inteligență, discreție, tact, precizie

Puncte slabe: inflexibilitate, încăpățânare, criticism

Planetă guvernatoare: Mercur

Element definitoriu: Pământ

Metal: Mercur

Culoare: Gri

Anatomie: Abdomen (intestine)

Descriere Zodia Fecioară

Nativii Fecioară sunt muncitori și caută înțelegere, sunt firi pacifiste și se feresc de confruntări. Sunt extrem de chibzuiți, își respectă cuvântul, iubesc animalele și natura și sunt foarte buni sfătuitori.

La o aspectare dizarmonică întâlnim nativi Fecioară cu idei fixe, exagerați, maniaci și tipicari.

Caracteristica nativilor Fecioară este „a analiza”, sunt persoane realiste și obișnuiesc să analizeze totul foarte amănunțit. Sunt tăcuți și nu se agită, își respectă mereu promisiunile.

Femeia Fecioară pare la prima impresie femeia ideală, care poate îndeplini cu succes rolul de mamă, soție, soră, amantă și prietenă. Este potrivită oricărui rol. Se identifică cu problemele celor din jur și își asumă responsabilitatea pentru viața acestora.

Are obiceiul de a aminti celor pe care i-a ajutat ce a făcut pentru ei, încercând să îi șantajeze pe cei din jur să nu renunțe la ea.

Se poate axa atât de mult pe a-i ajuta pe cei din jur, încât uită să mai trăiască pentru ea. Poate ajunge să se neglijeze fizic, spiritual și psihic. Va sesiza că este o greșeală și că trebuie să trăiască pentru sine atunci când cei din jur o vor evita sau când va începe să se îmbolnăvească.

Bărbatul Fecioară  este unul dintre cei mai fideli bărbați din zodiac, el este cel care asigura stabilitatea în relația de cuplu. Loialitatea sa pentru partenera de cuplu poate stârni invidie.

Are obiceiul de a analiza totul, este atent la detalii, de aceea femeilor care ies la întâlnire cu un bărbat Fecioară li se recomandă să fie atente dacă este călcată cămașa, dacă este curată, machiată simplu și decent, etc.

Se ferește de femeile vulgare și de cele care nu se îngrijesc. Nu este adeptul manifestărilor emoționale în public.

Copilul Fecioară  este perfectionist, deține mai multe cunoștințe decât pare, este un bun observator și gândește mai mult decât vorbește. Dacă este criticat suferă în tăcere, vrea ca totul să fie bine, iar dacă i se stabilesc obiective prea înalte pe care nu reușește să le îndeplinească suferă în tăcere.

Dragoste Zodia Fecioară

Nativii Fecioară sunt foarte susceptibili din punct de vedere sentimental. Sunt persoane plăcute, moderate, cu zâmbetul pe buze, așteptând mereu fericirea la care visează.

În comunicarea relațională cel mai mare dușman al nativilor Fecioară este spiritul critic. Aceștia au tendința de a critica absolut orice.

Sunt în stare să să autoconvingă de faptul că o persoană nu îi apreciază și nu nutresc sentimente pentru ei. Această atitudine le face foarte mult rău. Dacă le-a fost trădată încrederea nu o mai acordă niciodată.

În relații nu sunt dependenți de partener și nu obișnuiesc să își arate punctele vulnerabile. În cazul în care partenerul de cuplu le descoperă punctele vulnerabile, se înfurie.

Compatibilitate Fecioară:  Taur, Fecioară, Capricorn

Bani Zodia Fecioară

Nativii Fecioară sunt extrem de perseverenți și își îndeplinesc mereu sarcinile cu succes. Nu obișnuiesc să se certe pentru a-și susține punctele de vedere ci se încăpățânează și le pun direct în practică.

Atunci când sunt în funcții de conducere își fac griji pentru modul în care angajații își desfășoară activitățile și de aceea preferă de multe ori să le facă personal. Totodată, aceștia sunt generoși și modești.

Meserii potrivite

Pentru nativii Fecioară sunt potrivite funcții ce le permit să dețină controlul, să analizeze.

Profesii potrivite: organ de control, funcționar, tipograf, ceasornicar, contabil, statistician, medic veterinar, medic generalist, medic gastroenterolog, analist, mecanic.

Sănătate Zodia Fecioară

Firi nepăsătoare, uneori acțiunile derulate pot avea efecte negative asupra celor din jur, pe care îi rănesc din nepăsare.

Cele mai multe probleme de sănătate pot apărea din cauza unei digestii defectuoase. Se recomandă nativilor Fecioară să țină cure de detoxifiere și să facă exerciții de respirație, plimbări în aer liber.

Intestinele au un grad ridicat de sensibilitate.

Nativul Fecioară este predispus la tulburări digestive, balonare, probleme hepatice sau probleme ale tranzitului intestinal.

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

Zodiacul grecesc:

  • 23 August – 15 Septembrie: Grifon
  • 16 – 22 Septembrie: Himera

Zodiacul arboricol

  • 23 august – 2 Septembrie: Pin
  • 3 – 12 Septembrie: Salcie
  • 13 – 22 Septembrie: Tei

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!