Perioada: 23 Septembrie – 22 Octombrie

Cuvinte cheie:  inteligență, încredere, carismă, ambiție, nesăbuință

Puncte tari: compasiune, modestie, rafinament, afecțiune, delicatețe

Puncte slabe: lașitate, superficialitate, infidelitate

Planetă guvernatoare: Venus

Element definitoriu: Aer

Metal: Cupru

Culoare: Bleu-verde

Anatomie: Urechi, rinichi, uter

Descriere Zodia Balanță

Nativii Balanță sunt persoane inteligente și sociabile. De cele mai multe ori sunt rafinați, curtenitori și manierați. La o aspectare dizarmonică însă, observăm Balanțe manice, ușuratice, cu caracter imoral, gusturi îndoielnice și idei fixe.

Caracteristica principală a nativilor Balanță este „echilibrul”. Persoanele născute în zodia Balanță sunt sociabile, au atenție distributivă și uneori sunt superficiale.

Balanțele sunt buni meditatori și buni negociatori.

Femeia Balanță are un farmec aparte și o personalitate dură. Este hotărâtă, îi place să se facă remarcată în lumea bărbaților, este conștientă că poate seduce pe oricine și poate duce la sfârșit orice își propune.

Are trăsături masculine care se evidențiază în momentul în care este nevoită să acționeze din instinct.

Îi place să iasă în societate, de aceea se va lăsa cucerită doar de bărbați cu bunele maniere la un nivel ridicat. Îi plac dezbaterile și are cunoștințe vaste în orice domeniu.

Este o persoană corectă, simțul corectitudinii fiind dus uneori la extrem, față de familie, prieteni și colaboratori.

Bărbatul Balanță  este o persoană echilibrată care în relațiile de cuplu adesea va oscila și își va duce partenera cu vorba. Are nevoie alături de el de o femeia puternică, capabilă să ia decizii și pentru el. În acest fel bărbatul Balanță se simte confortabil.

Este atras de femeile cu bun simț, educate și rafinate, fără ieșiri necontrolate. Este o persoană diplomată, evită cu orice preț certurile. În momentul în care o persoană ridică tonul la el, acesta se îndepărtează.

Obișnuiește să analizeze situațiile din diverse perspective, să pună în balanță mai multe variante pentru a o găsi pe cea optimă.

Face cadouri scumpe și așteaptă să primească la schimb complimente. Este afectuos și tandru, optimist și fermecător.

Reușește să se asocieze cu persoane din înalta societate, știind cum să își asigure o poziție bună în societate.

Copilul Balanță are simțul răbdării foarte bine dezvoltat. Înțelege ceea ce i se explică, atât timp cât nu se recurge la metode agresive. Din dorința de a păstra armonie, se va autocorecta. Suferă atunci când este certat pe nedrept.

Dragoste Zodia Balanță

Nativii Balanță sunt îndrăgostiți înnăscuți. Sunt persoane grațioase și cochete, au o curiozitate insinuantă. La prima întâlnire pot părea timizi, însă acest sentiment este doar pentru a face impresie.

Uneori pot părea lipsiți de emoție, reci și duri, dar de fapt sunt sensibili și emotivi. Le place să flirteze, iar cei din jur vor avea impresia că sunt ușor de cucerit, însă în realitate sunt exact contrariul.

Când nu au dispoziția necesară pot evita apelurile și mesajele de la persoana iubită, dar asta nu înseamnă că nu are sentimente pentru ea. Pot consilia cu ușurință pe oricine, însă când vine vorba despre problemele personale au diverse probleme.

Sunt fericiți când își întâlnesc sufletul pereche, deoarece le place să iubească. Sunt fideli când simt că au alături persoana potrivită și se folosesc de romantism pentru a o face mai armonioasă.

Compatibilitate Balanță: Gemeni, Balanță, Vărsător

Bani Zodia Balanță

Nativii Balanță obișnuiesc să gândească extrem de mult, înainte ca lucrurile să se întâmple, însă nu le place să se grăbească. Sunt curioși, le place să analizeze modul în care alții își gestionează afacerile.

Obișnuiesc să se ferească de certuri și de confruntări, la locul de muncă tratează totul cu respect și seriozitate. Când sunt deranjați de ceva însă, pot deveni superficiali. Din frica de a nu da greș, se hotărăsc greu pe plan profesional.

Meserii potrivite

Sunt potrivite pentru acești nativi activități care implică echilibru, cum ar fi gimnastica sau circul.

Pot lucra cu succes în justiție ca avocați, judecători sau procurori, în domeniile care implică frumusețe, medicină, asistență socială sau divertisment.

Sănătate Zodia Balanță

Nativii Balanță obișnuiesc să fie preocupați de confortul celor din jur. Grija pe care o poartă altora provoacă destabilizări ale propriei stări de sănătate.

Rinichii sunt cel mai sensibil organ al nativilor Balanță.

Sunt predispuși la afecțiuni la nivelul vezicii biliare și urinare, la nivelul rinichilor, ale căilor urinare, ale aparatului vasomotor, probleme la nivelul coloanei vertebrale sau diabet.

Corespondent în alte zodiace

Zodiacul chinezesc:

  • 23 Septembrie – 7 Octombrie: Cocoș
  • 8 – 22 Octombrie – Câine

Zodiacul grecesc:

  • 23 Septembrie – 22 Octombrie: Himera

Zodiacul arboricol

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!