Zodiac Erotic – Femeia Vărsător

Cea mai visătoare femeie din zodiac este femeia Vărsător. De cele mai multe ori își dorește alături un partener tandru.

Este interesată de tot ce este interzis, nu ar refuza relațiile cu persoane de același sex. Aceasta este dornică de a face dragoste cu mai mulți bărbați în același timp și recunoaște că filmele pentru adulți o inspiră.

Una dintre dorințele femeii din Vărsător este ca partenerul să o ducă la o petrecere la care se practică urgiile sexuale. Ar fi mulțumită însă și doar cu privitul, nu ține neapărat să participe.

Ce vrea femeia Vărsător în pat

Femeia Vărsător are foarte multă imaginație. Odată stârnită, aceasta își dezvăluie curiozitatea și imaginația. Este interesată de a experimenta orice poate să îi aducă plăcere.

Are unele fantezii legate de public, este conștientă că nu orice partener ar accepta să i le îndeplinească. Dacă îi sunt satisfăcute fanteziile va fi fidelă pe viață partenerului.

Zodiac Erotic – Bărbatul Vărsător

Bărbatul Vărsător are nevoie de o parteneră inteligentă care să îl stimuleze intelectual. Are nevoie de independență, libertate și multă dragoste. Este unul dintre cel mai pretențioși bărbați din zodiac.

De asemenea este capabil să își controleze instinctul sexual. Înainte de a întreține relații intime analizează toate detaliile. De aceea va ajunge în pat doar cu partenera în care are încredere.

Este rece, indiferent și poate suferi în viață de drama abandonului. Odată ce o relație va trece peste testul timpului, va fi tot mai implicat.

Ce vrea bărbatul Vărsător în pat

Adesea este atras de femeile mai în vârstă, care au o poziție socială bună. Se îndrăgostește de femeia care îl ajută să aibă o mai bună vizibilitate în societate.

Consideră că femeile de carieră au de asemenea și un instinct sexual mai puternic. Pune accent în dormitor pe afrodisiace și jucării sexuale.

Compatibilitate erotică

Pentru aventuri de o noapte: Leu, Pești, Scorpion, Taur, Vărsător

Pe termen lung: Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător, Vărsător

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!