Zodiac Erotic – Femeia Taur

Femeia Taur este greu de cucerit. Aceasta nu este adepta relațiilor pasagere, de o noapte. Poate fi cucerită prin gesture fine, buchete de flori mari și cine romantice, de preferabil într-un local select.

Gesturile acestea îi vor gâdila orgoliul, o vor face să aprecieze bărbatul de lângă ea. Știe cum să răsplătească bărbatul care îi oferă tandrețea de care are nevoie.

Uneori vorbește vulgar, însă doar pentru a-și excita partenerul. În alte cazuri râde de anumite fantezii pe care susține că le-a auzit de la cei din jur, când de fapt sunt ale ei. Dacă este provocată, va încerca să își îndeplinească fanteziile.

Ce vrea femeia Taur în pat

În pat femeii Taur îi place să opună rezistență. Face acest lucru doar pentru a amplifica erotismul. Partenerul va crede că cedează de dragul lui, însă este doar o strategie pentru a se juca cu mintea partenerului.

Partidele de dragoste sunt pentru femeia Taur ca un joc. Îi place să aducă în pat ciocolată, frișcă, lenjerie intimă sexy etc.

Se ferește să își arate impulsul erotic de la începutul relației, caută să aibă parte de securitate, după care se ocupă de latura erotică.

Zodiac Erotic – Bărbatul Taur

Bărbatul Taur este unul dintre cei mai pasionali bărbați ai zodiacului. Acesta trăiește la intensitate maximă actul sexual. Pentru el, amorul este o modalitate de a se elibera, de a scăpa de stresul acumulat peste zi.

Înainte însă de actul amoros, nativul Taur are nevoie de mâncare. Nu se poate trece cu el mai departe dacă nu a mâncat. De cele mai multe ori are o vastă experiență în plan amoros.

Ce vrea bărbatul Taur în pat

În pat bărbatul Taur preferă stilul clasic, pozițiile ce îi oferă control. Nu se recomandă ca aceștia să fie grăbiți în timp ce fac dragoste, deoarece se vor simți ofensați. Dacă ajung să se simtă ofensați pot „pedepsi” partenera, refuzând partidele de dragoste.

Pentru ei amorul este ca o armă de șantaj. Nativul Taur poate fi amantul perfect, deoarece este sensibil și înțelege nevoile femeii de lângă el. De asemenea este discret și ține la confidențialitate.

Taurul nu se va lăuda cu performanețele sexuale. Îi place să insiste pe preludiu, este conștient că în acest fel poate face partenera să se îndrăgostească de el.

Compatibilitate erotică

Pentru aventuri de o noapte: Berbec, Taur, Scorpion, Vărsător

Pe termen lung: Rac, Balanță, Capricorn, Pesti

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!