Zodiac Erotic – Femeia Scorpion

Nativa Scorpion este o femeia foarte pasională. Aceasta atrage bărbații ca un magnet, hipnotizează. Pentru a se simți împlinită are nevoie de un iubit pasional.

De cele mai multe ori se lasă ghidată de instinct, care îi influențează comportamentul. Este o femeie carnală, senzațiile sale sunt de o intensitate extremă.

Adesea acestea o duc dincolo de orice limită fizică și o fac să intre spontan într-o transă erotică. Pentru orice bărbat viril, femeia Scorpion este o încântare.

Ce vrea femeia Scorpion în pat

Femeii Scorpion îi place ca în timpul preludiului să șoptească cuvinte provocatoare partenerului. Îi place să arate partenerului când se incită.

Pentru această femeie timpul se oprește în loc atunci când face dragoste. Se bucură de orice detaliu, îi plac lucrurile noi cum ar fi jucăriile sexuale, este curioasă.

De asemenea poate deveni curioasă cu privire la noi parteneri, nefiind foarte fidelă. Îi plac provocările, de exemplu să facă dragoste în locurile publice.

Zodiac Erotic – Bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion este guvernat de două planete, Pluto și Marte. Din acest motiv toată viața va fi dominat de tandemul celor două. Acestea îi oferă foarte multă energie, însă depinde doar de el cum o gestionează în plan amoros.

În cele mai multe cazuri, 90% din timpul unei zile, nativul Scorpion se gândește la dragoste. Pentru acesta totul se rezumă la amor. Reușește adesea să își echilibreze energia erotică, știe cum să își provoace partenera astfel încât să îl dorească.

Ce vrea bărbatul Scorpion în pat

În pat este asemeni unui vulcan care stă să erupă. Nu va sta mult timp lângă o persoană care nu este dispusă să dețină performanțe amoroase. În timpul actului amoros își dorește să simtă durere și plăcere în același timp.

Crede în practicile orientale cu privire la amor, motiv pentru care amână mereu momentul final. Această practică îi oferă de asemenea și o mai bună vitalitate.

Are tendința de a domina în relație, controlează totul prin gelozie și manipulare. Este capabil să își facă partenera să se simtă femeie din primele 10 – 20 de minute de când s-au întâlnit. Îi plac jocurile de rol, iar lenjeria intimă fină, de exemplu din mătase, îi stârnește imaginația.

Compatibilitate erotică – zodia Scorpion

Pentru aventuri de o noapte: Gemeni, Leu, Săgetător, Scorpion, Taur , Vărsător

Pe termen lung: Fecioara, Rac, Capricorn, Pești

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!