Zodiac Erotic – Femeia Săgetător

Femeia Săgetător este una dintre cele mai controversate femei din zodiac din punct de vedere amoros. Este o femeie care iubește provocarea și natura, de unde vine și plăcerea de a face dragoste în natură.

Acesta propune adesea partenerului partidele de dragoste în natură, pe bancheta din spate a mașinii, pe balcon. O provoacă tot ce este tentant, îi place adrenalina. Îi place să iasă în evidență, să își etaleze formele în public.

Este ușor nonconformistă, adesea poate fi văzută ieșind din casă în pijamale sau doar într-un halat. Aceste detalii o incită. Pentru femeia Săgetător preludiul este foarte important, este foarte senzuală. De asemenea este lipsită de prejudecăți.

Ce vrea femeia Săgetător în pat

De multe ori inițiază actul amoros, dă semne că vrea să facă dragoste. Îi place să fie stimulată în diverse moduri. Își provoacă adesea partenerul la plăcere maximă, după care îl lasă pe acesta să preia controlul și să conducă partida de dragoste.

Atât timp cât îi sunt indeplinite fanteziile este o femeie fidelă. Îi place să călătorească și să facă dragoste în toate locurile posibile. Dacă însă nu sunt posibile călătoriile, se recomandă măcar o partidă de amor spontan într-un loc inedit.

Zodiac Erotic – Bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător are o imaginație extrem de bogată. De aceea se excite vizual și își face tot felul de scenarii.

De regulă se simte bine în situații neconvenționale, iar de cele mai multe ori are relații pasagere. Îi place să facă dragoste, însă nu este cel mai statornic semn zodiacal.

Este atras de femeile puternice și independente. De asemenea îl incită femeile sigure pe ele care preiau inițiativa. Adesea are o pasiune pentru femeile voluptoase, sau pentru cele cu sânii mari.

Ce vrea bărbatul Săgetător în pat

În timpul partidelor amoroase îi place ca partenera să aibă haine pe ea, pentru a-și putea imagina cât mai multe. De aceea una dintre fanteziile bărbatului Săgetător este să rupă hainele partenerei.

Atunci când este singur se autosatisface amintindu-și de momentele de plăcere trăite. În acest fel își hrănește imaginația constant.

Nu este de acord cu jucăriile sexuale în pat, este sigur pe el și știe ce poate oferi. Este capabil să își satisfacă partenera încă din primele minute, sau chiar din timpul preludiului.

Compatibilitate erotică – zodia Săgetător

Pentru aventuri de o noapte: Săgetător, Scorpion

Pe termen lung: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Vărsător

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!