Zodiac Erotic – Femeia Rac

Femeia Rac este o romantică incurabilă. Îi place ca partenerul să fie atent cu ea, să o trateze cu gingășie, să îi spună șoapte dulci. De asemenea îi place ca uneori partenerul să îi vorbească vulgar, pe un ton care să o incite.

Uneori femeia Rac este geloasă, însă este conștientă că nu e o expertă în arta amorului. În concluzie, aceasta acceptă în unele cazuri ca partenerul să meargă și la alte femei.

Ce vrea femeia Rac în pat

Nativa din Rac nu consideră că actul de amor stă la baza multor decizii, este o femeie clasică. În unele cazuri preferă să fie mințită în loc să suporte adevărul.

Fantezia erotică a femeii Rac este de a face dragoste pe un pat aranjat într-un mod romantic cu petale de trandafir. În amor va face tot posibilul să-și satisfacă partenerul, însă nu are o imaginație foarte bogată.

Dacă este coordonată de partener, poate îndeplini multe fantezii. Este pudică, nu îi place să se dezbrace în public. Adesea se opune cu vehemență actului intim oral.

Zodiac Erotic – Bărbatul Rac

Bărbatul Rac este unul dintre cei mai atenți și romantici nativi ai zodiacului. Acesta are mereu cuvintele la el și știe să își asculte partenera.

Oferă sfaturi înțelepte însă dacă simte că femeia înceracă să profite de bunătatea lui se simte ofensat și marginalizat. Nu apreciază femeile vulgare, nu este curios cu privire la trecutul amoros al femeii de lângă el.

Ce vrea bărbatul Rac în pat

Fiind guvernat de Lună, are un impuls erotic accentuat în nopțile cu lună plină. Racul pune accent pe preludiu, este conștient de faptul că femeia are nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a se simți bine.

Nu este spontan, preferă ca actele de dragoste să aibă loc acasă, în dormitor. De asemenea preferă să se deruleze într-o lumină difuză, să poată admira formele partenerei.

Îi place să obțină recorduri erotice, în cazul în care femeia de lângă el îl va refuza, se va răzbuna. Femeii pe care o iubește îi va face multe cadouri în schimbul cărora va cere nopți pline de amor.

Compatibilitate erotică

Pentru aventuri de o noapte: Rac, Leu sau Capricorn

Pe termen lung: Taur, Fecioară, Rac, Pești

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here