Zodiac Erotic – Femeia Pești

Femeia Pești are un talent erotic înnăscut, se bucură de o sexualitate precoce. Își dorește să dăruiască plăcere și bucurie, iar adesea își începe viața sexuală de la vârste fragede.

Are o pasiune aparte pentru bărbații în uniformă și se dezlănțuie în momentul în care bărbatul respectiv opune rezistență. Este delicată și sensibilă la dezmierdări, este senzuală și dezinhibată.

Ce vrea femeia Pești în pat

În pat femeia Pești preferă să poarte lenjerie intimă care să incite, în culori cât mai tari. Atunci când consumă vin roșu, femeia Pești are un instinct sexual amplificat.

Îi place să pregătească camera până la cele mai mici detalii: lumină difuză, parfum potrivit, lenjerie intimă cât mai sexy, lumănări, petale de trandafir, vin roșu.

Este fascinată de jocurile erotice, însă în momentul în care în viața ei apar și copii, acestea se vor desfășura cât mai departe de cei mici.

Zodiac Erotic – Bărbatul Pești

Bărbatul Pești este considerat vânătorul zodiacului. Acesta anlizează bine „prada” iar în momentul în care va hotărâ să o abordeze va ști cam cel puțin 85% despre ea.

Atenția bărbatului cade pe femeile reticente, care se opun sau îl ignoră. Acest comportament îi face pe acești nativi să se îndrăgostească.

Adesea se autosatisface cu gândul la femeile care îl refuză. Deși în public pare liniștit, în pat are o latură destul de sălbatică.

Ce vrea bărbatul Pești în pat

În pat bărbatul Pești se dezlănțuie, are o pasiune pentru femeile care i se opun. Îi place să vadă cum femeia se zbate în brațele lui.

În cazul în care i se face felație, are tendința de a-și strânge partenera de nas, doar pentru a-i analiza reacția. Este în stare să își ducă partenera pe culmile plăcerii.

Îi place să dovedească de ce este în stare, iar atunci partenera cu siguranță se va îndrăgosti de el.

Compatibilitate erotică

Pentru aventuri de o noapte: Balanță, Vărsător, Pești

Pe termen lung: Berbec, Rac, Scorpion, Capricorn

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!