Zodiac Erotic – Femeia Leu

La capitolul amor femeia Leu își dorește totul sau nimic. Are nevoie de un bărbat lipsit de inhibiții care să se ridice la nivelul așteptărilor ei.

Este atrasă de bărbații care știu ce vor de la viață. Are obiceiul de a-i provoca pe bărbați. Femeia Leu are o personalitate puternică, oferă foarte mult partenerului. Îi place să vorbească liber însă nu va face primul pas.

Are o stimă de sine ridicată care poate intra în conflict cu senzualitatea agresivă. Îi plac flirturile inocente, dă de înțeles că își dorește mai mult și se așteaptă ca pertenerul să inițieze acțiunea. Este ispititoare, însă adesea este leneșă în pat.

Ce vrea femeia Leu în pat

Despre Femeia Leu se poate considera că este dependentă de dragoste, însă aceasta este modul ei de a-și arăta afecțiunea față de cel drag. Nu se opune jucăriilor sexuale, ba chiar ar face asta pentru a elimina monotonia.

Îi place imprevizibilul, se așteaptă să fie surprinsă când este vorba de dragoste. Nu o deranjează dacă este distrasă de la treburile casnice pentru o partidă de amor. De fapt asta o incită și mai mult.

Femeii Leu îi place stimularea orală și nu este nevoie să vină noaptea pentru a avea parte de o partidă de amor. După o anumită vârstă, de exemplu după 35 de ani, poate dori alături bărbați mai tineri, cară să țină piep apetitului ei sexual.

Zodiac Erotic – Bărbatul Leu

Pentru bărbatul Leu partea amoroasă este extrem de importantă. Partidele de amor sunt pentru acesta la ordinea zilei, poate chiar și de mai multe ori pe zi.

În tinerețe poate fi nestatornic, își poate dori relații cu mai multe femei în același timp, care îi satisfac diverse nevoi. Îi place să provoace femeile pe care le cunoaște pentru a vedea dacă acestea răspund avansurilor erotice.

Este atras de femeia care nu cedează ușor, în acest fel îi crește interesul. O va dori tot mai mult iar în momentul în care reușește să o cucerească o va trata ca pe o regină.

Ce vrea bărbatul Leu în pat

Bărbatul Leu poate încerca de-a lungul vieții să aducă în pat mai multe partenere în același timp. Există posibilitatea ca după multă muncă de lămurire cu partenera, aceasta să fie de acord să mai aducă încă o femeie în pat.

Poate fi adeptul aventurilor de o noapte, de asemenea poate duce partenera pe culmile plăcerii iar apoi să nu o mai caute. În pat îi place să-și domine partenera, să o strângă în brațe și să încerce diverse poziții îndrăznețe.

Îi place să își vadă partenera implinită, va face tot posibilul să îi îndeplinească acesteia chiar și cele mai ascunse dorințe.

Compatibilitate erotică – zodia Leu

Pentru aventuri de o noapte: Rac, Fecioară, Scorpion, Vărsător

Pe termen lung: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here