Zodiac Erotic – Femeia Gemeni

Femeia Gemeni este guvernată de Mercur, în concluzie este destul de schimbătoare. Aceasta își poate schimba partenerii și preferințele sexuale de la o zi la alta.

Adevărul este că aceasta adesea se plictisește dacă stă cu un singur bărbat. Acest lucru se întâmplă însă numai până atunci când găsește bărbatul dispus să îi ofere cât mai multă diversitate.

Se așteaptă să primească diversitate erotică, intelectuală, cât și stabilitate și umor. Pune foarte mult accent pe felul în care este tratată de bărbatul de lângă ea.

Ce vrea femeia Gemeni în pat

Femeii din zodia Gemeni îi place să fie stimulată mental, să îi fie provocată imaginația. Dacă este lăsată să își imagineze situații, cu siguranță va da curs provocărilor.

Este adepta actelor intime spontane. Mai exact pe bancheta din spate a mașinii, în balcon etc.

Deși nu îi place să piardă timpul, este important ca iubitul să nu se grăbească în timpul actului amoros. Dacă acesta se grăbește, femeia Gemeni ajunge să se simtă folosită.

Zodiac Erotic – Bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni merge pe premiza că suntem ceea ce gândim. Acesta își va duce partenera pe tărâmurile imaginației.

În amor joacă un rol dublu, privește și în același timp face dragoste. De asemenea este capabil să-și incite partenera într-un mod extraordinar prin acest fel al lui de a trăi iubirea.

Până ajunge la actul erotic bărbatul Gemeni deja a simțit femeia, știe tot ceea ce aceasta gândește.

Ce vrea bărbatul Gemeni în pat

Bărbatul din zodia Gemeni se stimulează mai mult vizual. De aceea este posibil ca în unele cazuri să-și pună partenera să se stimuleze singură. Îi place să vadă, în concluzie își poate dori să facă dragoste în fața unei oglinzi, a unei uși sau ferestre prin care se poate vedea.

Este atras mai mult de idei decât de actul erotic în sine. Odată inițiată o discuție, acesta își formează diverse fantezii.

Când face dragoste preferă să o facă cu lumina aprinsă pentru a-și admira partenera. De asemenea, uneori poate avea ideea de a filma actul de dragoste.

Compatibilitate erotică

Pentru aventuri de o noapte: Gemeni, Fecioară, Scorpion

Pe termen lung: Berbec, Leu, Balanță, Săgetător, Vărsător

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here