Zodiac Erotic – Femeia Fecioară

Femeia Fecioară este considerată cea mai cameleonică femeie din zodiac. Deși pare a fi firavă, sensibilă și că ar avea standarde extrem de înalte, de fapt îi place tot ce este mai dur, mai sălbatic.

Această latură a sa se va evidenția în momentul în care are o relație serioasă. Consideră că romantismul este foarte important și nu o atrag bărbații care se limitează doar la aspectul fizic.

Ce vrea femeia Fecioară în pat

Nativa Fecioară este senzuală, are puterea de a transforma un sărut într-o adevărată experiență erotică. Deși este destul de deschisă provocărilor, alege să aibă în pat un partener timid care să îi accepte stimulările.

De asemenea vrea un bărbat care să aștepte acceptul ei de a i se alătura în pat. Partenerul femeii Fecioară trebuie să înțeleagă și să aprecieze esența amorului.

Femeia Fecioară este guvernată de Mercur. În concluzie, este o femeie curioasă iar în pat răspunde la provocări dintre cele mai complicate.

Deși pare rece, ascunde o latură sălbatică. Bărbatul care va putea să îi accepte dorințele se va bucura de fidelitatea ei.

Zodiac Erotic – Bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară este inteligent și consideră că nicio femeie nu îi poate rezista. Datorită inteligenței native și replicilor pe care le are, reușește să le facă pe femei să îi cadă în brațe.

Uneori îi place să facă pe timidul și să-și lase partenera să aleagă ce își dorește. De fapt în tot acest timp bărbatul Fecioară observă și se hotărăște dacă femeia respectivă este sau nu de viitor.

Ce vrea bărbatul Fecioară în pat

Erotic se poate asemăna cu bărbatul Gemeni care se incită și se stimulează psihic, însă își manifestă sexualitatea într-un alt mod.

Îi place să fie dominat, să i se spună ce anume trebuie să facă. Îi plac manifestările sălbatice în care el să fie un simplu supus.

Este capabil de a satisface orice fantezie femeii de lângă el. Îi displace monotonia și devine indiferent dacă partenera nu discută cu el despre ceea ce își dorește.

Compatibilitate erotică

Pentru aventuri de o noapte: Gemeni, Leu, Vărsător

Pe termen lung: Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here