Zodiac Erotic – Femeia Capricorn

Femeia Capricorn se aprinde extrem de repede, chiar și în urma unui simplu conflict. Aceasta se așteaptă să fie sărutată când este nervoasă.

Chiar dacă se va opune și va susține că nu își dorește să fie sărutată, asta o va incita extrem de mult. Uneori femeia Capricorn poate fi stârnită cu o simplă mângăiere, iar alteori cu o palmă.

Ce vrea femeia Capricorn în pat

Cu o rezistență sexuală deosebită, femeia Capricorn are capacitatea de a face dragoste ore întregi. Îi place să vadă cum partenerul este încântat de munca depusă în pat.

Obișnuiește să își domine partenerul, poate manifesta dorința de a-l lega la ochi sau la mâini, de a-l lega de pat chiar. Preferă apoi să fie pedepsită, să fie bătută la fund și să i se lase semne.

Îi place să savureze partida de dragoste, să își conducă partenerul în adâncurile ei. Poate avea o pasiune pentru actul intim anal, acesta o poate stimula și o poate face să își dorească mai mult și mai des.

În cazul în care partenerul nu se îndoiește de fidelitatea sa, poate aduce de exemplu încă un bărbat în dormitor. Își va iubi mai mult partenerul, va înțelege că acesta știe să împartă.

Zodiac Erotic – Bărbatul Capricorn

Bărbatul Capricorn are obiceiul de a se dedica muncii și de a amâna plăcerile erotice. Este cel mai generos bărbat din zodiac, însă pe plan amoros poate fi destul de zgârcit.

Îi face plăcere să își controleze sinergia sexuală. Își va arăta cu adevărat sufletul partenerei abia după partidele de dragoste. Femeia care îi va ajunge în pat se va îndrăgosti iremediabil de el.

Ce vrea bărbatul Capricorn în pat

În timpul actului intim bărbatul Capricorn este asemenea unui vulcan ce stă să erupă. Momentul final este însă de cele mai multe ori amânat.

Îi place să își trezească partenera noaptea cu un cunilingus. Această situație îl incită, de aceea partenera trebuie să se arate deranjată. În acest fel îi va spori interesul.

Bărbatului din Capricorn îi place să facă dragoste mult timp și cât mai des.

Compatibilitate erotică

Pentru aventuri de o noapte: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn

Pe termen lung: Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!