Zodiac Erotic – Femeia Berbec

Femeia Berbec este una dintre femeile care pot face orice bărbat să se îndrăgostească de ea de la prima vedere. Are nevoie de demonstrații de iubire, de afecțiune, chiar și în public.

Intrat în jocul seducției femeii Berbec, bărbatul trebuie să fie pregătit să trăiască totul la intensitate maximă.

Ce vrea femeia Berbec în pat

Cele mai interesante partide de dragoste pentru o nativă Berbec sunt în locuri cu agitație, unde va sta în suspans că o va putea vedea cineva.

Nu îi place să piardă timp cu preludiul, în concluzie, îi place să se treacă direct la fapte. Dacă un bărbat va trece direct la fapte va considera despre el că este un bărbat hotărât și îi va stârni și mai mult interesul.

Îi place să vorbească despre intimități, nu este pudică. Mai exact îi place să vorbească despre ce a făcut sau urmează să facă alături de partener.

Uneori poate avea fantezii ușor brutale, îi place să schimbe des poziția în pat. În caz contrar se poate plictisi.

Cei care își doresc o femeie Berbec alături trebuie să țină pasul cu ea. De exemplu se poate merge la sală. În primul rând pentru o condiție fizică bună și în al doilea rând pentru a face față luptei din dormitor.

Zodiac Erotic – Bărbatul Berbec

Guvernatorul războiului, Marte, pune stăpânire pe bărbatul Berbec în timpul actului intim.

De cele mai multe ori planifică de la început ceea ce va face însă are și momente când improvizează sau este impulsiv. Îi place ca partenera să îi spună ce îi place pentru a putea insista pe acea parte și a o face fericită.

La începutul relației este posibil ca acesta să se gândească mai mult la el și mai puțin la plăcerea partenerei. Dacă partenera îi reproșează însă că nu este mulțumită încearcă să remedieze situația și prinde mai multă încredere în aceasta.

Bărbatul Berbec trebuie să învețe să ofere atenție, iubire, complimente, flori etc. Așteaptă ca partenera să îi spună ceea ce își dorește, deoarece el nu citește gândurile.

Ce vrea bărbatul Berbec în pat

În cazul în care i se resping fanteziile va fi dezamăgit și există posibilitatea să caute împlinirea lor în altă parte. Dacă partenera îi promite ceva trebuie să se țină de cuvânt.

Nu agrează glumele legate de intimitate și dacă este provocat, procesul trebuie dus la final. Bărbatul Berbec are suficientă energie cât să își țină partenera trează toată noaptea.

Dacă va fi respins va interpreta greșit și va crede că partenera este nemulțumită de modul în care este tratată. În cazul în care se îndrăgostește la prima vedere își va surprinde partenera, îi place să facă primul pas și să fie spontan.

Adesea bărbatul Berbec are o slăbiciune pentru femeia cu un bust generos. Pentru a ține însă un Berbec alături este nevoie ca femeia să impresioneze mereu cu ceva nou în pat. De exemplu o lenjerie intimă nouă, jocuri de rol, amor în natură, etc.

Compatibilitate erotică – zodia Berbec

Pentru aventuri de o noapte: Berbec, Fecioară, Balanță, Capricorn

Pe termen lung:Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător, Pești

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!