Zodiac Erotic – Femeia Balanță

Femeia Balanță este atrasă de bărbații chipeși, care știu să se îngrijească din toate punctele de vedere. Uneori flirtează cu mai mulți pentru a avea de unde alege.

Consideră că seducția este o artă, de aceea va face dragoste doar cu cel care îi va cuceri inima.

Ce vrea femeia Balanță în pat

Femeii Balanță nu îi plac bărbații duri, care o domină fizic. În cazul în care partenerul este sălbatic sau brutal se va îndepărta de el și va căuta să îl pedepsească.

O vor incita dușurile în doi, sau dacă partenerul o va ajuta să se dezbrace, cu atingeri fine. Îi place să i se facă masaj. Mai exact, apreciază masajele ce pleacă de la relaxare spre duritate, spre atingeri ferme.

Atingerile ferme o fac pe femeia Balanță să se dezlănțuie. Fiind guvernată de Venus, are un control extrordinar asupra mușchilor vaginali.

Nu agreează cuvintele vulgare, va simți că este tratată precum o femeie ușoară care nu este respectată.

Zodiac Erotic – Bărbatul Balanță

Bărbatul Balanță este un romantic incurabil. Adesea își găsește marea iubire în cercul de prieteni, însă nu o abordează direct ci așteaptă chiar și luni de zile până acționează.

Până când ajunge să acționeze, face tot ce îi stă în putință pentru a-i transmite semnale, pentru a-i da de înțeles că este interesat.

Îi place să cucerească, să curteze femei. În cazul în care acestea sunt implicate în relații va face tot posibilul să le demonstreze că le lipsește ceva. De exemplu, prezența lui.

Chiar dacă este implicat într-o relație, bărbatul Balanță are același obicei. În acest fel se simte dorit.

Ce vrea bărbatul Balanță în pat

În pat acest nativ este caracterizat de o atitudine clasică. Îi place să se simtă dorit și să facă dragoste.

Nu este însă dornic să dețină recorduri amoroase greu de egalat. Este pasional și pune foarte mult accent pe armonia conjugală.

Are o pasiune pentru dresurile femeilor. Îi face plăcere să simtă dantela, ciorapii. Pot exista momente în care dacă este extrem de provocat ajunge să rupă ciorapii partenerei. În acest fel își arată masculinitatea.

Compatibilitate erotică

Pentru aventuri de o noapte: Balanță, Berbec, Capricorn, Taur

Pe termen lung: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!