Perioada: 1-19 Aprilie, 8-17 Noiembrie

Cuvinte cheie: ambiție, iubire, curaj, naivitate

Puncte tari: creativitate, înțelepciune, optimism

Puncte slabe:  naivitate, inadaptare în lucrul colectiv

Culori preferate: alb, roz

Descriere

În mitologia egipteană Thoth este considerat zeul vieții de apoi, al înțelepciunii și cunoașterii. De asemenea este zeul matematicii și a cunoștințelor.

Prin urmare nativii născuți sub semnul zeului Thoth sunt calculați, raționali și înțelepți. Sunt capabili să rezolve probleme cu ușurință, să analizeze situații.

De multe ori despică firul în patru, ascultă cu atenție și le place să dea sfaturi celor din jur. Nativii din această zodie sunt buni consilieri, le place să le fie de ajutor apropiaților.

Firi ambițioase și optimiste, se luptă să își depășească limitele și nu se sperie de obstacole. Sunt curajoși, se străduiesc să ajungă acolo unde și-au propus, luptă din răsputeri să își îndeplinească obiectivele.

În plus sunt persoane creative care se pot bucura de o memorie de invidiat. Urmăresc de-a lungul vieții să acumuleze cât mai multe cunoștințe, să se îmbogățească prin învățare.

Le place să aibă cât mai multe activități și adoptă adesea un stil de viață sănătos. În anumite situații le place să preia controlul, să îndrume grupuri de oameni. Pe de altă parte pot deveni nerăbdători să finalizeze sarcinile pe care le au.

Dragoste – zodia Thoth

Nativii Thoth sunt iubitori, respectuoși și fideli. În relațiile de dragoste au obiceiul de a prelua controlul, de a-și domina pertenerul.

Iubesc sincer și își respectă pe deplin partenerul. Se implică total în relații, au nevoie de un partener de la care au ce învăța.

Deși au obiceiul de a domina, sunt atenți la nevoile partenerului de cuplu și caută să aibă o relație armonioasă.

Compatibilitate – zodia Thot

Bastet, Isis

Joburi potrivite- zodia Thoth

Profesor sau avocat, cu alte cuvinte joburi care implică îndrumare și consiliere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!