Perioada: 28 Mai-18 Iunie, 28 Septembrie-2 Octombrie

Cuvinte cheie: prietenie, libertate, temperament exploziv

Puncte tari: perfectionism, perseverență, determinare

Puncte slabe: dominanță, furie

Culori preferate: bleu, negru

Descriere

Seth este cunoscut în legendele egiptene ca zeul haosului și al deșertului. Despre acesta se spune că și-a ucis fratele mai mic, pe Osiris. De asemenea, se spune despre Seth că ar avea putere asupra vremii.

Persoanele născute sub semnul lui Seth au o minte ageră, sunt perfecționiste și perseverente. Totuși adesea au stări de furie necontrolate iar atunci când lucrurile nu ies cum își doresc se înfurie.

Sunt duali, au o fire extrem de schimbătoare. Spirit liber și aventurier, le plac provocările. Își fac ușor prieteni, sunt foarte sociabili.

Doresc să își petreacă tinerețea explorând și cunoscând cât mai multe lucruri, își vor găsi sensul vieții la maturitate.

Își asumă greșelile, învață din ele și fac tot posibilul să nu le repete. Consideră că nu există provocări prea mari și că orice lucru poate fi îndeplinit.

Nu acceptă să aibă în preajmă oameni care îl trag înapoi sau care îl țin în loc. Au nevoie de persoane care sunt la fel de dornice de cunoaștere ca ei.

Dragoste – zodia Seth

În dragoste nativii din Seth sunt de asemenea schimbători. Se răzgândesc ușor însă sunt înțelegători cu partenetul de cuplu.

Au capacitatea de a asculta și a da sfaturi. Sunt într-o continuă schimbare, doresc să găsească un partener alături de care să se simtă compleți.

De asemenea, în relația de cuplu au nevoie de libertate, iar când simt că aceasta le lipsește se îndepărtează de partener.

Compatibilitate – zodia Seth

Geb, Nil

Joburi potrivite – zodia Seth

Profesor sau consultat de recrutare, specialist în resurse umane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!