Perioada: 29 Iulie- 11 August, 30 Octombrie- 7 Noiembrie

Cuvinte cheie: corectitudine, impulsivitate, inteligență, intuiție

Puncte tari: optimism, veselie, amabilitate

Puncte slabe: sensibilitate, nerăbdare

Culori preferate: bleu, verde

Descriere

Sekhmet este cunoscută ca fiind zeiţa războiului, a justiției. De asemenea este și zeița vindecării și se spune despre ea că a creat deşertul prin propria respiraţie. Zeița Sekhmet este asemănătoare zeiței Bastet, adică are corpul unei femei și capul unui leu.

Nativii Sekhmet sunt de cele mai multe ori joviali, cinstiți și sociabili. Aceștia sunt sensibili și veseli. Au o gândire pozitivă, sunt extrem de optimiști.

Totodată sunt impulsivi și luptători, iar asta nu este mereu de bun augur. Uneori asta îi poate pune în încurcătură, însă de asemenea le poate aduce și victorii.

Le place să dețină controlul, să aibă poziții cât mai sus puse. Știu să dea sfaturi, cuvintele lor cântăresc mult, au puterea de a schimba viețile celor din jur. Îi caracterizează corectitudinea și nu le place să fie judecați sau să îi judece pe alții.

Sunt inteligenți și optimiști, intuitivi și totodată impulsivi. De asemenea pot deveni foarte nerăbdători și autoritari. Sunt stricți în unele situații și își stabilesc obiective înalte pe care doresc să le îndeplinească.

Dragoste – zodia Sekhmet

Corectitudinea pe care o au se manifestă și în dragoste. Își respectă partenerul, sunt fideli.

Adesea au așteptări prea mari de la parteneri, doresc să primească totul și sunt dispuși să și ofere. Iubesc sincer, sunt fideli și au nevoie de o relație liniștită, bazată pe înțelegere și respect.

Compatibilitate – zodia Sekhmet

Bastet, Geb

Joburi potrivite – zodia Sekhmet

Nativilor Sekhmet le sunt potrivite rolurile de comediant sau artist. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here