Perioada: 1-10 Martie, 27 Noiembrie -18 Decembrie

Cuvinte cheie: generozitate, ingeniozitate, vulnerabilitate

Puncte tari: asumare, inteligență, putere,

Puncte slabe: vulnerabilitate, aroganță

Culori preferate: galben, verde

Descriere

Osiris este văzut de egiptenii antici ca fiind zeul legilor, al agriculturii și al opririi canabilismului. Pe de altă parte, Osiris este văzut drept zeul morții și al vieții fără de moarte, renașterii și învierii.

Persoanele născute sub semnul lui Osiris au o personalitate înflăcărată și sunt vulcanice.

Au atitudine de lideri, sunt foarte inteligenți și le place să își asume responsabilități. De asemenea, știu cum să se pună în evidență, se descurcă în orice situație, sunt îndrăzneți.

Sunt creativi, au idei ingenioase pe care nu se sfiesc să le pună în aplicare atât în plan personal cât și profesional. Adesea cer mult în schimb, mai ales dacă ajung în poziții de conducere.

Faptul că sunt sunt născuți sub semnul Zeului Ranașterii, nativii Osiris reușesc să evoluează continuu, să devină tot mai puternici.

După fiecare eșec reușesc să-și învingă vulnerabilitatea. Când lucrurile devin însă dificile se pot panica, oscilează între ce trebuie să facă și când să o facă.

Din acest motiv pot deveni greu de înțeles pentru cei din jur.

Dragoste – zodia Osiris

Inteligența cu care nativii Osiris au fost înzestrați se evidențiază și în relația de cuplu. Sunt generoși, dispuși să ofere totul partenerului.

Aceste două calități îi fac persoane extrem de plăcute, în compania cărora persoanele de sex opus se simt confortabil. Vor să ofere ce este mai bun partenerului și se luptă din răsputeri pentru a reuși.

Iubesc sincer și se dedică total, au nevoie alături de persoane înțelepte și înțelegătoare.

Compatibilitate – zodia Osiris

Isis, Toth

Joburi potrivite – zodia Osiris

Profesii în domeniul educației sau care implică îndrumarea altor persoane. De exemplu profesor, trainer, coordonator, manager.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!