Perioada: 11-31 Martie, 18-29 Octombrie, 19-31 Decembrie

Cuvinte cheie: empatie, sinceritate, intuiție, egixență

Puncte tari: generozitate, pasiune, ambiție

Puncte slabe: exigență, hiperactivitate

Culori preferate: alb, albastru

Descriere

În Egiptul Antic Isis era zeița naturii și a magicului. Era văzută ca o mama perfectă, o soție ideală. Avea puterea de a salva copiii, persoanele sărace și pe cei păcătoși.

Persoanele născute sub semnul lui Isis sunt energice, au nevoie de diversificare și de stimuli. Energici și jucăuși, au simțul umorului foarte bine dezvoltat. Sunt încrezători și iubesc viața, nu le place seriozitatea însă pot fi serioși atunci când trebuie.

Nativii Isis sunt sinceri, onești și intuitivi. Își ascultă inima atunci când iau o decizie și se încred destul de mult în intuiție.

Le place să îi ajute pe cei din jur, sunt empatici și se simt bine atunci când sunt utili, când cei din jur le cer ajutorul. Spun ceea ce gândesc fără menajamente, sunt direcți și sinceri în orice situație.

Fiind intuitivi și analitici li se recomandă să se folosească de aceste calități pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă. De asemenea, pentru a trece peste lucrurile serioase sau neplăcute aceștia apelează adesea la simțul umorului.

Dragoste – zodia Isis

La capitolul dragoste nativii Isis sunt pasionali și dedicați. De-a lungul vieții tânjesc după iubirea profundă iar când își găsesc marea dragoste iubesc profund.

Iubesc sincer și se dedică total partenerului. Își doresc să își întemeieze o familie și să aibă copii. Prin urmare atunci când o fac se dedică total, o protejează și o răsfață.

Compatibilitate – zodia Isis

Osiris, Toth

Joburi potrivite – zodia Isis

Diverse funcţii în modă sau artă, cum ar fi designer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!