Perioada: 20 Aprilie-7 Mai, 12-19 August

Cuvinte cheie: armonie, ordine, curaj, încăpățânare

Puncte tari: voință, farmec, determinare

Puncte slabe: încăpățânare, inflexibilitate

Culori preferate: auriu, roșu

Descriere

Horus este zeul cerului. Acesta proteja faraonii, tinerii și reprezenta ordinea și armonia.

Se spune despre persoanele născute sub acest semn că sunt curajoase și optimiste. De asemenea sunt foarte îndrăznețe, le displac uneltirile și nedreptatea.

Extrem de încăpățânați, nativii Horus sunt de asemenea și inflexibili. Au obiceiul de a folosi multe argumente în favoare proprie atunci când luptă pentru o cauză pe care o consideră a fi nobilă.

Sunt înzestrați cu o voință de fier, se motivează fără probleme și sunt foarte muncitori. Își asumă riscul în tot ceea ce fac, sunt precauți și optimiști.

Le place să aibă relații bune cu cei din jur și încearcă pe cât posibil să evite situațiile conflictuale. Datorită inteligenței și ambiției pot obține orice în viață.

De asemenea sunt persoane determinante și vor face totul pentru a-și îndeplini obiectivele. Uneori totuși nativii Horus pot fi extrem de încăpățânați și nerealiști.

Dragoste – zodia Horus

În relațiile de dragoste nativii Horus caută confort și siguranță. Le place să se simtă protejați și la rândul lor să protejeze.

Sunt iubitori și își doresc o familie. Prin urmare, atunci când reușesc să își întemeieze o familie, aceasta devine totul pentru ei.

Se dedică total și muncesc pentru a asigura familiei confortul necesar. Familia ajunge pentru aceștia pe primul loc, nevoile lor ajungând în plan second.

Compatibilitate – zodia Horus

Bastet, Geb

Joburi potrivite – zodia Horus

Joburi în domeniul relațiilor publice sau diverse funcții politice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!